Despre noi

 

Cine suntem?

SC ZUZU TRAVEL SRL este o agentie intermediara alcatuita dintr-o echipa dinamica menita sa va asigure o calitate deosebita a serviciilor oferite prin experienta si profesionalism.
Va oferim servicii personalizate de inalta calitate atat in tara cat si in strainatate. Cunoastem extrem de bine cat de important este un concediu reusit petrecut in tara sau in strainatate, pentru refacerea capacitatii de efort si inobilarea sufletului, cu amintiri deosebite petrecute alaturi de cei dragi.

Dedicati nevoilor dumneavoastra
Multi dintre dumneavoastra ati beneficiat de serviciile turistice oferite de agentia noastra si cunoasteti importanta pe care o acordam calitatii serviciilor oferite si efortul pe care il depunem pentru a asigura, servicii de calitate si la pret modic, accesibil. Increderea pe care ne-ati acordat-o in acesti ani, ne onoreaza si ne obliga in continuare efortului pe care il facem si care va este dedicat. S-a dovedit ca relatia noastra merita sa fie una pe termen lung, de aceea ne face o deosebita placere sa ne considerati consilierul dumneavoastra personal de vacanta.

DE CE SA ALEGI ZUZU TRAVEL?

Pasiune si evolutie
Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam prin tot ceea ce facem sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne de fiecare realizare in parte.

Respectul fata de client
Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta activitatii noastre, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Integritatea
Portofoliul nostru este cea mai importanta carte de vizita. Increderea acordata de dumneavoastra ne da forta necesara pentru a continua si pentru a ne mentine pozitia pe piata. De aceea, va asiguram ca vom respecta in continuare aceleasi standarde ridicate de calitate si etica profesionala.