Termeni si conditii 

 

Conditii generale de utilizare a website-ului www.zuzutravel.ro

      Website-ul www.zuzutravel.ro este detinut si administrat de catre SC ZUZU TRAVEL SRL inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului,sub nr.J40/9797/2011, cod unic de inregistrare: 28983610 . Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.zuzutravel.ro. Utilizarea acestui site, logarea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea sa o aveti cu ZUZU TRAVEL SRL. 

      Agentia de turism ZUZU TRAVEL  nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite prin agentie. Intotdeauna informatiile primite prin agentie vor avea prioritate. 

      Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare daca nu exista alte prevederi. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile/feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate. Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva. De aceea, fiecare tara are standarde diferite si nu se poate presupune ca un hotel de 3 stele dintr-o tara este echivalentul unui hotel de 3 stele dintr-o alta tara. 

1. Drepturile utilizatorului www.zuzutravel.ro 

      Scopul permis pentru utilizarea acestui site este acela de obtinere de informatii privind ofertele ZUZU TRAVEL, rezervari, abonare la newsletter, suport live sau prin e-mail. Utilizatorul www.zuzutravel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non comerciale. Orice alta utilizare nu este permisa. 

2. Obligatiile utilizatorului www.zuzutravel.ro 

      Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita): 

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dumeavoastra; 
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice; 
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dumeavoastra sau membrii familiei dumneavoastra; 
  • neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase; 
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii; 
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site; 
  • utilizatorul www.zuzutravel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului; 
  • utilizatorul www.zuzutravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare; 
  • utilizatorul www.zuzutravel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului; 
  • solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre ZUZU TRAVEL  SRL pe adresa de e-mail: office@zuzutravel.ro

 

3. Conditii generale de rezervare si achizitionare de servicii pe www.zuzutravel.ro 

      Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dumneavoastra va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Agentia ZUZU TRAVEL si va intra in vigoare Contractul cu Clientul. 

      Toate serviciile turistice publicate pe site sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia ZUZU TRAVEL nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii ZUZU TRAVEL. In aceste cazuri, vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite de la reprezentantii ZUZU TRAVEL. 

      Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. 

      Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. ZUZU TRAVEL nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. 

      In momentul navigarii dumneavoastra pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam sa luati legatura cu ZUZU TRAVEL pentru orice alte detalii suplimentare si complete. 

      Fiecare Turist este raspunzator personal pentru respectarea prevederilor serviciilor pasapoarte, vamale, sanitare etc. ale tarii in care calatoreste. Cetatenii straini trebuie sa se informeze asupra obligativitatii vizelor la consulatele si ambasadele tarilor in care vor sa calatoreasca. 

4. Anulari / Modificari 

      Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris Agentia ZUZU TRAVEL despre intentiile dumneavoastra. 

      In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula/modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. 

      Agentia ZUZU TRAVEL sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Agentia ZUZU TRAVEL sau Furnizorul nu pot anula/modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dumneavoastra ferma. Puteti anula rezervarea dumneavoastra prin       intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului. 

      In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Agentia ZUZU TRAVEL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera de taxele impuse direct de catre Furnizor. 

5. Plata 

      Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. 

      In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Agentiei ZUZU TRAVEL, al hotelului sau al reprezentantului acestuia. 

      In anumite cazuri, detaliile cartii dumneavoastra de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dumneavoastra. 

      Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus. 

      Agentia ZUZU TRAVEL sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate. 

      Agentia ZUZU TRAVEL sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Agentia ZUZU TRAVEL isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back. 

6. Confidentialitate si informatii personale 

      Agentia ZUZU TRAVEL este operator de date cu caracter personal. 

      Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea www.zuzutravel.ro, datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra pot fi utilizate si prelucrate de catre Agentia ZUZU TRAVEL in orice activitati si scopuri legate de marketing, precum si in scopul realizarii de baze de date si utilizarii acestora. 

      Agentia ZUZU TRAVEL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti (in cazul in care aceasta nu se afla printre partenerii agreati in mod expres), in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legislatia in vigoare si/sau procedurile judiciare. 

7. Drepturi de proprietate intelectuala 

      Materialele prezentate in cadrul website-ului www.zuzutravel.ro si informatiile transmise prin posta electronica sunt proprietatea ZUZU  TRAVEL sau a partenerilor sai, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala. 

      Fara un accord prealabil scris al Agentiei ZUZU TRAVEL este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers. 

 8. Prelucarea datelor cu caracter personal 

      Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate de Agentia ZUZU TRAVEL. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii si produse. 

      Sunteti obligat(a) sa furnizati datele indicate explicit in anumite pagini din site si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare indicate in anumite pagini din site, aceste informatii fiind necesare furnizarii de servicii si produse catre dumneavoastra. Refuzul furnizării informatiilor obligatorii de catre dumneavoastra determina imposibilitatea accesarii serviciului solicitat si pentru care v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective. 

      Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti parteneri ai Agentiei ZUZU TRAVEL care se ocupă de furnizarea și de întretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum și anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, în functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu. 

      Conform Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Agentia de turism ZUZU TRAVEL cu sediul in București, sectorul 4, Dragos Mladinovici nr , bloc I15, ap 17, Cod Postal 042147, tel: +40 768.553.012, e-mail: office@zuzutravel.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. 

      Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. 

9. Clauze de neraspundere 

      Webite-ul www.zuzutravel.ro este un site cu continut informativ. Agentia ZUZU TRAVEL va recurge la masuri rezonabile pentru a se asigura ca informatiile de pe acest website sunt corecte si in conformitate cu datele la zi. Informatiile mentionate pe pagina noastra de internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informarea dumneavoastra generala. Agentia ZUZU TRAVEL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor si nu garanteaza in niciun fel, implicit sau explicit, realitatea, exactitatea, integralitatea, actualitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Datele si informatiile accesibile pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Agentiei ZUZU  TRAVEL. Posibilele neconcordante, erori, inexactitati care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Agentia ZUZU TRAVEL. 

      Agentia ZUZU TRAVEL nu va putea fi adusa raspunzatoare fata de nicio persoana fizica si/sau juridica pentru niciun fel de daune care ar putea rezulta direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.zuzutravel.ro sau ca urmare a oricarei erori, inexactitati, omisiuni. 

      Agentia ZUZU TRAVEL este o agentie de turism detailista si actioneaza ca agent pentru terti furnizori, precum: hoteluri, furnizori de servicii turistice, linii aeriene, companii de asigurare, companii de inchiriat masini – denumiti, in continuare, Furnizori.       Date fiind acestea, Agentia ZUZU TRAVEL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de catre furnizorii enumerati mai sus si nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, calitatea sau acuratetea produselor si/sau serviciilor ce sunt afisate pe acest site. 

10. Modificari in termenii si conditiile de utilizare 

      Agentia ZUZU TRAVEL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate. 

      Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Agentiei ZUZU TRAVEL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti. 

      Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.zuzutravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale site-urilor accesate. Agentia ZUZU TRAVEL nu garanteaza, nu este si nu poate fi facuta responsabila in nici un fel de disponibilitatea acestor site-uri, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. 

11. Profilurile calatorilor 

      Agentia ZUZU TRAVEL colecteaza informatii despre calatori atunci cand se efectueaza o rezervare prin site-ul agentiei. Deoarece profilul dumneavoastra poate include si date despre terte persoane, va rugam 

sa va asigurati ca orice informatie completata despre alte persoane (altele decat dumneavoastra) a fost furnizata cu acordul acestora pentru a fi folosita in conformitate cu prezenta politica de confidentialitate. 

12. Dreptul dumneavoastra de a va modifica si sterge datele dumneavoastra detinute de operator 

      Agentia ZUZU TRAVEL confera dreptul de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dumneavoastra oricand. Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de către Google, accesând pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google. 

13. Cookies 

      Pentru a imbunatati continuu informatiile pe care vi le oferim, dar si pentru o navigare cat mai fluida pe site-ul nostru, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre continutul vizualizat, nu despre utilizatori. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe site-ul nostru. 

14. Modificari ale politicii de confidentialitate 

      Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail. 

15. Legislatie si jurisdictie 

      Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea/funcţionarea/disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.