Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Oferind servicii si organizare impecabile, Hotelul Secret Paradise Hotel & Spa reprezinta o varianta buna de cazare pentru cei in cautare de liniste si relaxare.
Facilitatile hotelului

Hotelul dispune de: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, centru SPA cu piscina interioara incalzita, sauna, jacuzzi, solar, hammam, salon de masaj, sala de fitness, tratamente corporale & faciale; (servicii contra cost), salon de mic dejun, restaurant principal, restaurant a la carte, bar, bar la piscina, terasa pe acoperisul hotelului , sala de conferinte, acces internet wi-fi , internet corner, loc de joaca public (la 10 metri de hotel), parcare .

Facilitatile camerelor

Hotelul Secret Paradise Hotel & Spa 3* ofera cazare in 41 de camere: duble superioare, family room. Toate camerele au in dotare: aer conditionat cu unitate individuala, balcon sau terasa, feon, internet wi-fi, minibar, radio, accesorii de baie, feon, TV plasma cu programe prin satelit, telefon si mocheta. Camerele duble standard au 19-21 mp si vedere spre munte sau spre mare. Camerele triple standard au 22 mp si vedere spre munte. Dispun de pat dublu si un pat single. Camerele duble superior sunt decorate deosebit, au 19-20 mp si terasa cu vedere spre mare si spre muntele Olimp. Camera family are 25 de metri patrati si vedere spre munte. Dispune de pat dublu si un pat single.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare!

Harta