schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



  Satul Baltenii de Sus, apartine de Comuna Bestepe si este situat pe malul drept al Bratului Sf. Gheorghe, la doar 20 km aval de orasul Tulcea.

 Pensiunea este integrata perfect in natura, inconjurata de mult spatiu verde, cu o priveliste idilica asupra Dunarii, lacului Fara Nume si a Dealurilor Tulcei. Momentele de relaxare cu familia sau prietenii vor fi umplute cu sentimentul salbatic al imprejurimilor.

 Pensiunea 4 Salcii asigura un nivel ridicat de confort, intimitate, liniste si ambianta placuta. Dispunem de parcare privata, gradina amenajata in 3 terase, piscina, zona pentru sezlonguri, trambulina, spatiu pentru activitati sportive (volei, badminton, tir cu arcul, petanq etc.), spatiu amenajat de joaca pentru copii, un loc amenajat pentru foc in aer liber unde aprindem o buturuga in stil suedez (swedish torch), zona de gratar, Internet WI-fi gratuit .

 La parter, va stau la dispozitie lobby-ul, receptia, sala de mese, barul in sistem autoservire, cu fise de camera, restaurantul, care este deschis pentru comenzi, in intervalul orar 07:30 - 21:30.

 Dealurile Tulcei, ofera un traseu deosebit pentru biciclisti, pasionatii de natura sau de istorie. In apropiere s-a descoperit amplasamentul unei cetai dacice din secolele IV-III i.Hr., intarita cu valuri de aparare. Aceasta ocupa un areal de 25 de hectare i era cea mai mare din Dobrogea la vremea respectiva, servind ca loc de refugiu pentru populaia din zona inconjuratoare, cu aezari nefortificate. Satul a fost intemeiat de turci in secolul al XVIII-lea i parasit de ei dupa razboiul ruso-turc din 1828-1929.

 La lac, oferim GRATUIT o barca cu vasle, pentru plimbari
  Organizam excursii in Delta Dunarii, cu barci acoperite.

  Pensiunea 4 Salcii reprezinta o afacere de familie, pornita din bucuria de a locui in natura.
Va asteptam cu drag la noi!







Harta