schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Aphrodite Beach este situat pe plaja de sud din orasul Nessebar, chiar pe malul marii. Orasul vechi este la 20 de minute (pe jos), iar Sunny Beach - la doar 3 kilometri. De asemenea, este oferit transport gratuit la parcul acvatic Nessebar si la parcul acvatic Action Sunny Beach.
Plaja: nisipoasa, in fata hotelului. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotelul Aphrodite, cu cinci etaje, este deservit de un lift si ofera cazare intr-un total de 76 de spatii, din care camere duble, garsoniere si apartamente, dotate cu aer conditionat centralizat, televizor, minibar, terasa, dezvaluitoare. vedere laterala sau frontala spre mare sau spre parc (in fiecare locatie) si o baie cu cabina de dus, toaleta si uscator de par.
DBL 2+2: Aproximativ 20 mp. Camerele duble au doua paturi de o persoana, una sau doua canapele extensibile, un telefon, un minibar cu bauturi (contra plata), un televizor, acces la internet Wi-Fi, seif gratuit, aer conditionat centralizat, un terasa si o baie cu cabina de dus, toaleta si uscator de par. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti.
DBL 2+2 SIDE SEA: Aproximativ 20 mp.. Camerele duble au doua paturi de o persoana, doua canapele extensibile, un telefon, un minibar cu bauturi (contra plata), un televizor, acces la internet Wi-Fi, seif gratuit, aer conditionat centralizat, o terasa si o baie cu cabina de dus, toaleta si uscator de par. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti.
DBL 2+2 SEA: Aproximativ 20 mp. Camerele duble au doua paturi de o persoana, doua canapele extensibile, un telefon, un minibar cu bauturi (contra plata), un televizor, acces la internet Wi-Fi, seif gratuit, aer conditionat centralizat, o terasa si o baie cu cabina de dus, toaleta si uscator de par. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti.
STUDIO 2+2: Aproximativ 25 mp. Studiourile au un pat dublu, doua paturi de o persoana, un telefon, un minibar cu bauturi (contra plata), un televizor, acces la internet Wi-Fi, un seif gratuit, aer conditionat centralizat, o terasa si o baie cu cabina de dus, toaleta si uscator de par. Capacitatea maxima este de 4 adulti.
APP 2+2: Aproximativ 30 mp.i. Apartamentele cu un dormitor sunt compuse dintr-un dormitor cu un pat dublu, un living cu doua paturi de o persoana, o terasa si o baie cu cabina de dus, toaleta si uscator de par si au telefon, minibar (contra plata). ), un televizor, acces la internet Wi-Fi, seif gratuit si aer conditionat centralizat. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 4 adulti.
Patutul de copii este disponibil gratuit si la cerere prealabila.
Hotelul si infrastructura adiacenta sunt accesibile persoanelor in scaune cu rotile. Hotelul nu dispune de camere adaptate pentru cazarea persoanelor cu dificultati de mobilitate.
Nu este permisa cazarea cu animale de companie.
Despre hotel: La dispozitia oaspetilor exista un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri interioare si 80 de locuri pe terasa exterioara, care dezvaluie o priveliste uimitoare catre orasul vechi si plaja si magazine de suveniruri, cosmetice, haine si bijuterii. Hotelul ofera, de asemenea, biliard, minifotbal, un centru de fitness si o piscina in aer liber cu o sectiune pentru copii. In plus, oaspetii pot solicita inchiriere de masini sau bilete pentru parcul acvatic Nessebar si parcul acvatic Action Sunny Beach, precum si pentru diferite excursii.
SPA: Hotelul Aphrodite are o sauna si un cabinet de masaj.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

SOL NESSEBAR PALACE HOTEL

Nessebar, Bulgaria

de la 250 /pers

PARADISO DREAMS HOTEL

Nessebar, Bulgaria

de la 128.5 /pers

37 % Oferta Speciala
MPM ARSENA

MPM ARSENA

Nessebar, Bulgaria

de la 179.745 /pers