schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Este situat in centrul statiunii Venus, la aproximativ 50 de metri de plaja.
Camere: De la oricare dintre cele cinci nivele complet renovate in 2019, aveti senzatia ca plutiti deasupra valurilor. Aveti la dispozitie 124 de camere duble elegante si confortabile, dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, televizor smart, frigider, telefon, balcon si conexiune de internet Wi-Fi. De asemenea hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare.

Servicii incluse:
Acces la piscina exterioara care are un design modern si o zona special amenajata pentru copii cu tobogane - se asigura sezlonguri/ umbrela in limita locurilor disponibile pentru clientii hotelului;
Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;
Pe terasa restaurantului clientii nostri au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vara, bucurandu-se de muzica live. 
Programe speciale pentru copii si adulti - se vor desfasura in imediata vecinatate a piscinei.
Loc de joaca pentru copii - amplasat in gradina hotelului, sub stricta supraveghere a parintilor, copiii au la dispozitie tobogane, leagane, balansoare si trambuline - distractie garantata.
Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
Parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.
Sala de conferinta;
Camera de bagaje.

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/ adult/ zi.

1. Mic dejun =  in regim bufet suedez- varietate bogata de preparate calde si reci- apa, bauturi racotitoare, ceai, cafea incluse.                                                                                2. Demipensiune  = mic dejun in regim bufet suedez+pranz/cina in regim a-la-carte pe baza unei incarcari electronice pe card  - feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala insotite de salate, fructe si deserturi. Inclusiv bauturile pot fi achizitionate pe baza incarcarii electronice.
3. Pensiune completa =  mic dejun in regim bufet suedez+pranz+cina in regim a-la-carte pe baza unei incarcari electronice pe card  - feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala insotite de salate, fructe si deserturi. Inclusiv bauturile pot fi achizitionate pe baza incarcarii electronice.

La receptie se va prezenta o copie dupa certificatul de nastere al copiilor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Carmen

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 914 Lei/pers

Hotel Corina

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 474.5 Lei/pers

Hotel Skiathos

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 1557.5 Lei/pers