schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Casa Tomis isi propune sa va gazduiasca in cele putin peste 15 spatii de cazare. Putin mai retrasa de intreaga agitatie din centrul statiunii, Casa Tomis este varianta perfecta pentru liniste la distanta scurta fata de plaja. Va informam ca incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta taxa de promovare a orasului Eforie Nord in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.

Despre Casa Tomis, Eforie Nord - prezentare hotel, facilitati si servicii oferiteCasa Tomis isi propune sa va gazduiasca in cele putin peste 15 spatii de cazare.
Putin mai retrasa de intreaga agitatie din centrul statiunii, Casa Tomis este varianta perfecta pentru liniste la distanta scurta fata de plaja.

Dotari si servicii:
Parcare pazita - pentru sejururile de minim 3 nopti.
Loc de relaxare - terasa cu mese si scaune unde fiecare turist isi poate servi masa.
Wi-Fi Gratuit - in incinta Casei Tomis fiecare turist se poate conecta la Wi-Fi pentru a ramane mereu conectat la toate mediile de comunicare din spatiul digital si nu numai.
Housekeeping - curatenia este si a fost mereu in atentia noastra. Fiecare camera este curatata, spalata si igienizata inainte de primirea noilor oaspeti. Schimbarea prosapelor si a asternuturilor se face la minim 3 nopti sau la cererea turistului.
Bucatarie & Barbecue - bucatarie comuna pentru turistii Casei Tomis, unde acestia isi pot gati propriile preparate pentru a avea o vacanta pe gustul lor. Totdata acestia pot folosi gratarul amplasat in curte.
Dotari camera:
Fiecare camera ii ofera oaspetelui confort garantat pentru o vacanta pe litoral. Acestea sunt dotate cu baie proprie, televizor, mini-frigider, aer conditionat, prosoape, uscator de par, sapun si conxiune Wi-Fi. Camerele duble superioare si camerele triple dispun de balcon.

Puncte de interes :
Plaja :
Plaja Steaua de Mare - 500m
Plaja Acapulco - 850m
Plaja Belona - 1.8Km
*distante de mers pe jos

Restaurante :
Terasa cu Ancore - 200m
Restaurant Mirage - 550m
Braseria Steaua de Mare - 600m
Restaurant Acapulco - 850m
*distante de mers pe jos

Pescaria lui Matei - 2.6Km
Golful Pescarilor - 2.8Km
*distante de mers cu masina

Transport
Gara Eforie Nord - 2.3Km
Gara Constanta - 12Km
Aeroport M. Kogalniceanu - 39Km


Localizare: STR. NICOLAE BALCESCU, NR 24,Eforie Nord

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Apollo

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 577 Lei/pers

Hotel Belona

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1496 Lei/pers

Hotel Coral

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 455 Lei/pers