schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Situat in centrul statiunii Neptun in zona Km 0, la 100 m de mare, Hotel Dacia** isi asteapta oaspetii intr-o nota de eleganta, fiind supus in totalitate unui amplu proces de modernizare si renovare.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Tratament: se asigura in Policlinica Doina- Neptun. Policlinica este complet renovata si dispune de cabinete medicale moderne, piscina acoperita, laborator de analize medicale, sala de gimnastica, cabinet cosmetic, microsauna.
Tratament balnear la Clinica Doina: electroterapie, kinetoterapie si hidroterapie, inhalatii si aerosoli, impachetari cu namol cald, gimnastica, masaj, geriatrie - pentru: boli reumatismale degenerative, reumatismale inflamatorii, boli diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura.
Tratamente pentru intretinere si frumusete (cosmetica fata, corp, ultraviolete, drenaj limfatic, vibromasaj, aromoterapie, fitness), tratamente geriatrice la Clinica Doina, cure cu Gerovital si Boicil.
Tarife:
99.00 Lei- 2 proceduri/ zi/ persoana
121.00 Lei- 3 proceduri/ zi/ persoana
Tratamentul se recomanda pentru minim 5 zile.
In zilele de Sambata si Duminica nu se efectueaza proceduri de tratament.


FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parcare proprie, internet wireless gratuit in tot hotelul, pastrare obiecte de valoare, parter si 3 nivele, bar, seif pentru pastrarea obiectelor de valoare, camera pentru bagaje, salon de mic dejun.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 176
Duble: 176 - camere cu doua paturi, modernizate in 2017.
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj.


LOCALIZARE
Hotelul este situat in centrul statiunii, la 100 m de plaja.

SERVICII DE MASA
Micul dejun se asigura in salonul de mic dejun al hotelului Dacia, pranzul si cina in restaurantul Hotelului Doina (situate la cca. 500 m de hotel).
Mic dejun sub forma de bufet, pranz si cina sub forma de bufet (daca exista minim 30 de turisti pentru fiecare masa) sau meniu fix (cu 3 variante la alegere).

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Agora

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 617 Lei/pers

Hotel Apollo Neptun

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 638 Lei/pers

Hotel Callatis

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 345.5 Lei/pers