schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Clermont se afla intr-o zona linistita din Covasna, la 2,5 km de centrul orasului. Proprietatea ofera piscina interioara, moderna, precum si teren de tenis. Oaspetii beneficiaza de pista de bowling.


Toate camerele elegante au aer conditionat si balcon. Camerele ofera TV cu ecran plat cu canale prin satelit, WiFi gratuit si birou. Toate baile moderne sunt dotate cu articole de toaleta, halate de baie si papuci.


Centrul spa de la Clermont include cada cu hidromasaj, in aer liber, sauna finlandeza si sauna umeda. Proprietatea ofera tratamente corporale si de infrumusetare si tratamente de sanatate. Oaspetii pot sa se antreneze la centrul mare de fitness.


Restaurantul serveste mancaruri din bucataria internationala. Cand vremea este frumoasa, mesele pot fi savurate pe terasa. Proprietatea ofera room service la cerere.


La un cost suplimentar, oaspetii beneficiaza de perete de catarare si traseu de tiroliana. Proprietatea pune la dispozitie facilitati de biliard si tenis de masa. Locul de joaca pentru copii se afla in gradina.


Hotelul Clermont ofera parcare privata gratuita, cu sistem de supraveghere video. La un cost suplimentar, proprietatea poate aranja excursii in regiune si serviciul de transfer.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Bradul

Covasna, Jud. Covasna, Romania

de la 627 Lei/pers

TTS Spa and Wellness

Covasna, Jud. Covasna, Romania

de la 900.6 Lei/pers