schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat la doar 500 de metri de plajă, acest hotel de 4 stele din stațiunea Venus de la Marea Neagră oferă o grădină botanică, preparate excelente din bucătăria romanească si o piscină in aer liber gratuită.

Hotelul Dana Resort este decorat in stil mediteraneean si asigură camere cu aer condiționat, TV prin cablu, minibar si baie modernă. Accesul la internet WiFi este gratuit in toate zonele hotelului.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la sala de gimnastică a Hotelului Dana. Este disponibilă si o sală de conferințe. In grădina mare există un loc de joacă pentru copii si facilități de tenis de masă.

Restaurantul Hotelului Dana are o terasă in grădină si servește o varietate de specialități romanești. In fiecare săptămană se organizează spectacole de muzică populară si dansuri tradiționale.

Personalul de la recepția deschisă non-stop poate rezerva excursii de vizitare a obiectivelor turistice. Cea mai apropiată stație de autobuz se află la 20 de metri, iar gara din Mangalia este la mai puțin de 4 km. La un cost suplimentar sunt disponibile servicii de transfer la Aeroportul Constanța.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Carmen

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 914 Lei/pers

Hotel Corina

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 474.5 Lei/pers

Hotel Skiathos

Venus, Jud. Constanta, Romania

de la 1557.5 Lei/pers