schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul GARDEN Club este situat in Brasov, pe b-dul Grivitei, la nr. A48, la 4 km de centrul orasului si la 15 km de statiunea Poiana Brasov. 
Complexul turistic este amplasat pe un teren de peste 10.000m2, care asigura turistilor un spatiu generos la dispozitie. Spatiile verzi generoase, gadinile care inconjoara hotelul dau farmec locatiei. Gradinile de trandafiri sunt apreciate de vizitatorii de toate varstele.
In locatie am deschis un restaurant cu meniu Italian si steak house. Restaurantul are o zona interioara cu 84 locuri si o terasa acoperita, cu capacitatea de 50 locuri, amplasata intr-o frumoasa zona verde. Oferim o gama variata de mancaruri, pecialitati culinare si o ambianta relaxanta.
Piscina in aer liber este atractia complexului turistic in lunile de vara. Oferim turistilor 400 sezlonguri cu umbrelute, un bar si restaurant pe piscina, amplasat in cort de evenimente
Hotelul a fost conceput astfel incat sa asigure clientilor un grad inalt de confort si conditii de relaxare, intr-o zona linistita, departe de zgomotul strazii. 
Generoasele spatii verzi, gradinile, eleganta si bunul gust reflectate in arhitectura, modul de decorare si dotare a camerelor, fac din hotelul GARDEN Club o locatie de exceptie, ideala pentru petrecerea timpului liber, pentru turism individual, de grup si pentru turismul de afaceri.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HOTEL SAFRANO PALACE

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 440 Lei/pers

Long Street

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 950 Lei/pers

Hotel Brasov

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 519 Lei/pers