schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Pentru cei care iubesc linistea si natura, statiunea montana Busteni este perfecta atat pentru un sejur scurt, de weekend, cat si pentru o vacanta mai lunga. Aceasta zona are privelisti uluitoare, trasee de drumetii pentru incepatori, dar si pentru cei mai experimentati, precum si o multime de alte activitati in aer liber. Astfel, Busteni reprezinta o destinatie ideala pentru cei care cauta sa se retraga linistiti in inima naturii.
Cei care vor sa evadeze din aglomeratia marilor orase si care cauta sa se retraga cateva zile la munte, vor gasi la Busteni cazare extraordinara la Suru Hotel & Restaurant. Te asteptam in inima muntilor, indiferent de anotimp, pentru a avea parte de un sejur de neuitat. Bucura-te din plin de confortul pe care ti-l punem la dispozitie, dar si de privelistea minunata a muntelui.
Toate camerele hotelului au fost complet renovate in 2021 si sunt bine dotate, concepute astfel incat sa ofere un confort sporit oaspetilor. Stim ca detaliile conteaza pentru un sejur relaxant, de aceea am ales facilitati moderne care sa faca fiecare oaspete ce ne trece pragul sa se simta ca acasa.

Harta