schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in centrul orasului Baile Olanesti, la baza Aleii Izvoarelor, Hotel Tisa inconjurat de padure, un decor proaspat si energizant. Hotelul corespunde normativelor pentru unitatile turistice de cazare si tratament balnear (de odihna sau recuperare medicala), fiind certificat ISO.
Conecteaza-te cu natura, hraneste-ti corpul cu alimente sanatoase si impinge-ti puterea fizica la noi limite, pentru ca o viata lunga si sanatoasa incepe cu o promisiune pentru tine insuti. Relaxeaza-te in mijlocul naturii si bucura-te de o experienta unica in resortul nostru!
Hotelul ofera: cazare, restaurant, baza de tratament balneologic si de recuperare medicala, centru wellness (piscina, tunuri de apa, sauna finlandeza, zona de plaja). Este situat intr-un cadru natural deosebit, la doar 200m de Aqua Park TISA Spa Resort.
Camerele sunt renovate intr-un un stil rafinat, pe gustul oaspetilor nostri. Sunt spatioase si toate au balcon cu priveliste asupra padurii sau a statiunii.
SERVICII & FACILITATI

Descopera serviciile si facilitatile din resortul nostru, cu o piscina spectaculoasa, baza de tratament, wellness, spatii relaxante, un restaurant rafinat si personal atent si profesionist, pregatit sa-ti ofere o experienta de neuitat.



Harta