schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Momentele de relaxare si distractie condimenteaza viata fiecaruia dintre noi si ne ofera energia necesara pentru munca si viata de zi cu zi. Fie ca vrei sa te bucuri de soarele verii sau de fulgii de zapada care cuceresc natura, cele mai bune locuri pentru a face asta sunt cele in care peisajele din jur creeaza tablouri inedite.
Intr-un tablou inedit am ales sa construim Hotel Manor Ski, un spatiu in care te poti bucura din plin de fiecare moment al vacantei.
Hotel Manor Ski este locul pentru oamenii activi, care iubesc natura, insa in acelasi timp iubesc sa fie rasfatati cu servicii de buna calitate si cu preparate delicioase.
Iti place sa descoperi natura plimbandu-te pe carari montane? Hotel Manor Ski te asteapta in fiecare vara si iti pune la dispozitie intreaga Vale a Prahovei pentru drumetii memorabile.
Iti place sa schiezi? Amplasarea hotelului este perfecta pentru toti iubitorii sporturilor de iarna. Situat la baza partiei de schi Clabucet, iti permite sa practici toata ziua sportul tau preferat.
Iubesti sa fii rasfatat? Serviciile oferite de hotelul de 3 stele pot incanta orice persoana, indiferent cat este de pretentioasa. Avem personal foarte bine pregatit, camere confortabile, mancaruri delicioase si o experienta bogata in domeniul Horeca, pe care ti-o punem la dispozitie.Sunt numeroase motive pentru care hotelul Manor Ski este cea mai buna optiune pentru orice turist care alege Valea Prahovei ca destinatie de vacanta:
Avem 23 de camere confortabile, in asa fel incat sa poti veni cu toti prietenii si toata familia;
Evaluarile clientilor nostri sunt cat se poate de convingatoare. Conform Booking, majoritatea celor care ne-au calcat pragul au considerat zilele petrecute la noi ca fiind fabuloase;
Bucatarii nostri pregatesc cele mai delicioase mancaruri;
Oferim parcare gratuita pentru toti invitatii;
Preturile pe care le percepem sunt foarte bine optimizate, in asa fel incat sa fie accesibile pentru oricine.
Poti sa te relaxezi, pur si simplu, bucurandu-te de natura din jur, poti incerca sporturile de iarna sau diverse alte sporturi inedite (mountain biking, parapanta, catarari, drumetii, etc.) sau poti veni sa lucrezi intr-un mediu relaxant. Avem o sala de conferinte pentru sesiunile de team building si cursurile de pregatire profesionala iar cei care doresc sa isi ia laptopul si sa lucreze bucurandu-se de aer curat au toate conditiile pentru asta.
Indiferent ce forma iau momentele tale de relaxare, noi suntem aici sa le facem mai frumoase si te ajutam sa le transformi in amintiri de neuitat.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HERA

Predeal, Jud. Brasov, Romania

de la 882.5 Lei/pers

Hotel Carmen

Predeal, Jud. Brasov, Romania

de la 891 Lei/pers

Elexus Boutique

Predeal, Jud. Brasov, Romania

de la 713 Lei/pers