schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situata central in Poiana Braov, la numai 10 minute de mers pe jos de partiile de schi, Pensiunea Monti Chalet ofera cazare i vederi superbe la munte. Aceasta dispune de 10 camere duble, dintre care 9 camere au pat matrimonial si una are paturi twin. 
Toate camerele sunt decorate cu gust, cu mobilier de inalta calitate, design minimalist, baie privata cu uscator de par, televizoare cu ecran plat, ceainic, articole de toaleta iar unele camere au balcoane cu vederi superbe. Wi-Fi gratuit este disponibil in toate zonele publice.
Oaspetii de la Monti Chalet beneficiaza de acces la un centru spa, care include un jacuzzi interior, sauna uscata si o zona de relaxare.
Tarif centru spa - 50 lei / persoana / ora

Un mic dejun continental tip bufet este disponibil in fiecare dimineata la proprietate.
Proprietatea este situata la 10 km de animatul oras Brasov. Cetatea Ranov este, de asemenea, la 12 km, iar castelul Bran, despre care se spune ca este castelul contelui Dracula, se gasete la 25 km. Cel mai apropiat magazin este la 50 m de proprietate, iar cea mai apropiata statie de autobuz este la 200 m. Oaspetii pot parca la proprietate, in limita locurilor disponibile

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Alpin Resort Hotel

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 899 Lei/pers

SILVER MOUNTAIN RESORT SPA

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 946 Lei/pers

10 % Oferta Speciala
VILA ZORILE

VILA ZORILE

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 435.5 Lei/pers