schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Casa Campulungeana se afla in Campulung Moldovenesc si are un restaurant, un bar, acces gratuit la internet WiFi in toate zonele sale si o gradina. Aceasta proprietate pune la dispozitie camere de familie si o terasa. Oaspetii pot savura bauturi la bar.
Situata in orasul-statiune Campulung Moldovenesc, un oras strajuit de masivul Rarau, Casa Campulungeana va asteapta int-un loc linistit ferit de aglomeratia urbana, la doar 3 minute de mers cu masina distanta fata de centrul orasului.
Vatra Dornei este la 26 km, iar Radauti se afla la 44 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Suceava, situat la 61 km de Casa Campulungeana.
Locuri de parcare pentru toata capacitatea pensiunii in incinta proprietatii,  proprietatea beneficiaza de restaurant, bar, terasa,loc de joaca, spatiu verde,jacuzzi si sauna. Toate camerele sunt dotate cu minibar.
Servicii suplimentare: Sauna si jacuzzi (ansamblul Da Vinci): pret 400 Ron / sedinta (aproximativ 4-5 ore).
Hotelul dispune de 8 camere duble, 1 single si 1 apartament cu 3 camere pentru 6 persoane.
Camerele duble dispun de un pat dublu matrimonial, daca turistii pot dormi cu copilul in pat (dimensiunea permite) nu se percepe tarif suplimentar, dar in cazul in care copilul (varsta mai mare de 12 ani) nu poate dormi in acelasi pat cu parintii se percepe un tarif suplimentar de 50 Ron pentru un pat suplimentar single si se reorganizeaza mobilierul in camera.Toate cele 8 camere duble sunt identice. Unitatea dispune doar de 2 paturi suplimentare.
Camerele single au 1 pat de 1 persoana si 1 pat etajat, fiind potriivite pentru 1 adult si 1 copil.
Apartamentul este constituit din 3 camere cu pat matrimonial (mobilier identic cu dublele) cu precizarea ca este o camera mica, una mijlocie si una mare, 6 persoane adulte fiind capacitatea maxima a apartamentului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

BUCHENLAND

Campulung Moldovenesc, Jud. Suceava, Romania

de la 825 Lei/pers

Buchenland Hotel

Campulung Moldovenesc, Jud. Suceava, Romania

de la 769.5 Lei/pers

MOLDI - regim hotelier

Campulung Moldovenesc, Jud. Suceava, Romania

de la 575 Lei/pers