schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Piccolo Mondo by CityBookings beneficiaza de o pozitie convenabila in sectorul 1 din Bucuresti, la mai putin de 1 km de Arcul de Triumf din Bucuresti, la 12 minute de mers pe jos de Muzeul Taranului Roman si la 1,2 km de Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa. Amenajat cu o terasa, acest hotel de 3 stele ofera camere cu aer conditionat, WiFi gratuit si baie privata. Oaspetii au la dispozitie room service si un depozit de bagaje.


Toate camerele hotelului includ un dulap si un TV cu ecran plat. Fiecare camera este dotata cu fierbator, iar unele camere au si o bucatarie cu cuptor cu microunde si prajitor de paine. Toate camerele de la Piccolo Mondo by CityBookings sunt dotate cu lenjerie de pat si prosoape.


La unitatea de cazare veti gasi un restaurant care serveste preparate din Orientul Mijlociu si international. De asemenea, oaspetii pot solicita preparate halal.


Printre punctele de interes din apropiere de Piccolo Mondo by CityBookings se numara Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, statia de metrou Gara de Nord si Casa Ceausescu. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Baneasa, situat la 5 km de hotel.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Aparthotel Blend City Center

Bucuresti, Romania

de la 744.19 Lei/pers

Metropole Apartments Old Town

Bucuresti, Romania

de la 1312.39 Lei/pers

Inter Business Bucharest

Bucuresti, Romania

de la 912 Lei/pers