schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Proprietatea de 3 stele din Brasov va asteapta cu bratele deschise pentru a va oferi o experienta placuta si relaxanta in una dintre cele mai frumoase destinatii turistice din Romania. Situat in inima orasului, Prinz Gregor este o alegere ideala pentru turistii care doresc sa exploreze frumusetile istorice si naturale ale Brasovului.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Oferind o combinatie perfecta intre confort, ospitalitate si preturi accesibile, Prinz Gregor este potrivit atat pentru calatorii de afaceri, cat si pentru turisti care isi doresc sa descopere bogatia culturala si peisajele pitoresti ale regiunii.

FACILITATI UNITATE
Receptie 24 ore
Gradina
Zona pentru fumatoriParcare contra cost. Parcarea costa 50 de lei/zi, este necesara rezervare, se achita la proprietate, iar locul de parcare trebuie eliberat inainte de ora 11.30 in data de check out.
Servicii de inalta calitate: Echipa proprietatii este dedicata sa ofere oaspetilor o experienta memorabila. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta cu informatii turistice, rezervari de bilete, servicii de transfer si orice alte nevoi pe care le-ati putea avea.

DESCRIERE CAMERE
Fiecare camera este amenajata cu atentie si ofera o atmosfera relaxanta si primitoare. Toate camerele sunt dotate cu facilitati moderne, cum ar fi televizor, minibar si acces gratuit la internet WiFi.
- Camera dubla standard are un pat queen-size confortabil, cu lenjerie de pat premium, asigurand un somn odihnitor. Veti gasi noptiere pe ambele parti, echipate cu lampi de citit pentru confortul dumneavoastra.
- Camera twin superioara a proprietatii noastre ofera un spatiu confortabil si primitor pentru odihna si relaxare. Proiectata pentru confortul dumneavoastra, camera are un decor modern si elegant, care creeaza o atmosfera placuta. La intrarea in camera, veti gasi doua paturi twin confortabile, impodobite cu lenjerie de pat curata si perne pufoase, asigurand un somn odihnitor. Paturile sunt pozitionate atent pentru a oferi spatiu amplu si intimitate fiecarui oaspete.
- Camera dubla deluxe este un refugiu spatios si confortabil pentru cupluri sau calatori care cauta o nota de lux in timpul sederii lor. Cu un design contemporan si mobilier ales atent, aceasta camera ofera un amestec de stil si functionalitate.
- Junior suite ofera un spatiu confortabil si primitor pentru odihna si relaxare. Proiectata pentru confortul dumneavoastra, camera are un decor modern si elegant, care creeaza o atmosfera placuta.
- Camera Prinz. La intrare, vei fi intampinat de o ambianta calda si un decor cu gust. Camera are un pat king-size, impodobit cu lenjerie de pat curata si perne pufoase pentru a asigura un somn odihnitor. Afunda-te in moliciunea saltelei si lasa-ti grijile sa scape.

SERVICII DE MASA
Micul dejun se serveste in spatiul special amenajat.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HOTEL SAFRANO PALACE

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 440 Lei/pers

Long Street

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 930.5 Lei/pers

Hotel Brasov

Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 519 Lei/pers