schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Pasionati de natura, indragostiti de lucruri simple si curate, am creat Tiny Transylvania pentru a-ti oferi deconectare de la agitatia cotidiana, de la tehnologie si mai ales de la social media si realitatea virtuala. Daca vrei sa evadezi din agitatia urbana, te invitam in frumoasele noastre casute, Tiny Transylvania, Tiny Elizabeth si Tiny Valentina.

Aaaa, era sa uitam.
Zokni spune ca suntem pet friendly, asa ca, daca ai un prieten patruped care vrea sa te insoteasca e binevenit in casuta principala Tiny Transylvania.

CE ESTE INCLUS IN PACHETUL ACHIZITIONAT?
Casele pe roti au in dotare toate lucrurile de care ai nevoie. Sunt 3 sau 4 locuri de dormit, 1 canapea extensibila langa geam si un loft de dormit cu o saltea comoda la care se ajunge cu o scara. Avem o baie cu dus si toaleta, bucatarie cu masina de spalat vase si frigider. Un loc de gatit, oale si vesela. Avem boardgame-uri si o biblioteca. In sertare gasesti niste gustari sanatoase cum ar fi nuci, alune, caju si migdale, cafea si ceai. Acceptam animale de companie in Tiny Transylvania - daca faci rezervare si pentru prietenul tau patruped noi iti punem la dispozitie bol pentru apa si pentru mancare, saculeti, recompense si jucarii.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
Hotel Cristal

Hotel Cristal

Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

de la 1035 Lei/pers

Palace Bulevard INN

Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

de la 495 Lei/pers

FULLTON CENTRAL

Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

de la 1007.76 Lei/pers