schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situata central in Poiana Brasov, la doar 10 minute de mers pe jos de partiile de schi, Vila Artemis ofera cazare si vedere superba la munte.
Proprietatea ofera acces 24/7 prin access PIN in interiorul vilei si in camere.
Villa Artemis dispune de 10 camere duble matrimoniale, 2 camere triple si 4 apartamente. Toate camerele sunt decorate cu gust, cu mobilier de inalta calitate, baie privata cu uscator de par, televizoare LED Smart care includ platforme de streaming (Netflix, YouTube), ceainice si balcoane cu vederi superbe. Proprietatea dispune de sauna si de terasa pentru servirea unei bauturi racoritoare/cafea. Wi-Fi gratuit este disponibil in toate zonele publice.
In timpul iernii, oaspetii se pot bucura de practicarea snowboardingului si a schiului pe partii, in timp ce vara pot face drumetii in padure sau ciclism. Proprietatea ofera oaspetilor sai un depozit gratuit pentru echipamente de schi si biciclete, iar langa Artemis Villa sunt disponibile o scoala de schi si un centru de inchiriere de echipamente de schi.
Un mic dejun continental tip bufet este disponibil in fiecare dimineata la proprietate.
Vila este situata la 10 km de animatul oras Brasov. Cetatea Ranov este, de asemenea, la 12 km, iar castelul Bran, despre care se spune ca este castelul contelui Dracula, se afla la 25 km.
Cel mai apropiat magazin este la 50 m de Vila, iar cea mai apropiata statie de autobuz este la 200 m. Oaspetii pot parca la proprietate, in limita locurilor disponibile.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Alpin Resort Hotel

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 899 Lei/pers

SILVER MOUNTAIN RESORT SPA

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 946 Lei/pers

10 % Oferta Speciala
VILA ZORILE

VILA ZORILE

Poiana Brasov, Jud. Brasov, Romania

de la 435.5 Lei/pers