Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 23.09.2024 -30.09.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
DELUXE ROOM
Ultra All Inclusive
Plecare din Bucuresti / autocar Detalii
1 381 €
1 052 €
Servicii incluse
  • Transport autocar (puncte de imbarcare/debarcare conform ofertei de transport)
  • Cazare 7 nopti
  • Masa in functie de hotelul ales
Servicii neincluse
  • Asigurare (storno + medicala)
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale
  • Alte taxe si cheltuieli personale.
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 526 € de la 21.05.2024
  • 1052 € de la 02.09.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : DELUXE ROOM
Masa : Ultra All Inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / autocar
Detalii
1 381 €
1 052 €
Servicii incluse
  • Transport autocar (puncte de imbarcare/debarcare conform ofertei de transport)
  • Cazare 7 nopti
  • Masa in functie de hotelul ales
Servicii neincluse
  • Asigurare (storno + medicala)
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale
  • Alte taxe si cheltuieli personale.

Descrierea hotelului



Hotelul Grifid Bolero este situat la 50 m. de mare, la aproximativ 400 m. din centrul statiunii
Plaja: 50 m. departe, nisipos. Fundul marii este plat, cu acces lin. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag.
Aquapark: Cu o suprafata totala de 8000 mp. este disponibil gratuit pentru toti oaspetii Hotelului Grifid Bolero. Exista doua sectiuni - pentru copii si adulti, fiecare cu 3 tobogane. Aqua Park ofera distractia de peste 400 m. de experienta palpitanta de calarie.
Cazare: 3 cladiri separate. 8 etaje ale cladirii principale. Total 304 unitati. Camerele family sunt cu mocheta, in timp ce camerele duble deluxe cu laminat. Camerele duble au vedere la gradina si la piscine, iar camerele de familie doar la piscine. Toate camerele au facilitati pentru prepararea de ceai/cafea.
Exista lifturi in toate sectiunile - 6 sunt cladirea principala si la 2 in celelalte doua cladiri.
DBL 2+1 / 2+2 DELUXE: Aproximativ 25 mp. Doua paturi, unite ca pat dublu. Patul suplimentar este o canapea extensibila. Toate camerele au baie cu cada, uscator de par, TV, canapea, telefon, aer conditionat central, TV satelit, meniu de perne, meniu de top saltele (la cerere), minibar (apa minerala, bauturi racoritoare si bere, reaprovizionate zilnic), in - seif, balcon, Wi-Fi, facilitati pentru cafea si ceai. Capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii (pana la 7,99 ani)
FAM 2+2: aproximativ 32 mp. Este format dintr-un dormitor cu 1 pat dublu si separat printr-o unitate cu usa glisanta cu 2 paturi de o persoana neextensibile. Toate camerele au baie cu dus, uscator de par, televizor, canapea, telefon, aer conditionat centralizat, TV satelit, meniu de perne, meniu de top saltele (la cerere), mini bar (apa minerala, bauturi racoritoare si bere, reaprovizionate zilnic), in - seif, balcon, Wi-Fi, facilitati pentru cafea si ceai. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.
DBL 2+3 / 3+2 DELUXE: Acestea sunt doua camere duble cu usa comunicanta. Camerele au doua paturi, unite ca pat dublu. Patul suplimentar este o canapea extensibila. Toate camerele au baie cu cada, uscator de par, TV, canapea, telefon, aer conditionat central, TV satelit, meniu de perne, meniu de top saltele (la cerere), minibar (apa minerala, bauturi racoritoare si bere, reaprovizionate zilnic), in - seif, balcon, Wi-Fi, facilitati pentru cafea si ceai. Capacitate maxima 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 3 copii.
*Este permisa gazduirea unui copil cu varsta de pana la 1,99 ani. peste gradul de ocupare maxim al camerei.
Patut - gratuit, la cerere prealabila.
Animalele de companie nu se accepta.
Hotelul nu ofera camere si conditii pentru cazarea persoanelor cu dizabilitati.
Despre hotel: Parc acvatic; complet renovat in 2023: hol, restaurant principal si 3 restaurante a la carte noi, receptie 24 de ore, inchirieri auto, curatatorie chimica, colt de internet, scena de animatie in aer liber, terasa cu gustari, patiserie, restaurant principal, A-La-Carte asiatic Restaurant, restaurant italian a la carte, Restaurant Fish A-La-Carte, bulgara A-La-Carte, salon bar, bar la piscina, bar pe plaja, bar Teen Soda. Patru sali de conferinte - Varna (16 locuri), Sofia (40 locuri), Bulgaria (120 locuri), Bar salon - (400 locuri). Receptie 24 de ore si securitate 24 de ore.
Sport, Spa & Wellness: Piscine in aer liber - cu jacuzzi si piscina clasica, piscina interioara cu jacuzzi. Spa/zona de wellness si relaxare.
Exista o zona Well Fit deschisa pentru: gimnastica, aerobic, yoga. Loc de joaca multifunctional pentru baschet si volei, teren de tenis iluminat, fotbal. Darts, polo pe apa, tur cu bicicleta ca parte a programului de animatie, fitness si multe altele.
Parcare: Parcare exterioara pazita si garaj interior, locuri limitate. Ambele contra cost. Pret pentru parcare - 20 BGN pe zi si pentru garaj - 30 BGN pe zi! Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

ULTRA ALL INCLUSIVE :

* Check-in dupa ora 15:00. si incepe cu gustarile de dupa-amiaza!
*Check-out pana la ora 11:00. si se incheie cu un mic dejun continental!

Restaurantul Bolero (Restaurant principal) cu un design modern si pereti impresionanti de acvariu, care serveste micul dejun, pranzul si cina in stil bufet:
-Mic dejun: 07:30 - 10:00. la bufet - diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, cornuri, clatite, oua, bauturi reci si calde.
-Pranz: 12:30 - 14:00. la bufet - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala. Colt de sculptura, pizza si paste; dieta, salata si bufete delicioase de patiserie. Bufet de bauturi cu apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si vin de tara, cafea si ceai.
-Cina: 18:00 -21:30. la bufet - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala. Colt de sculptura, pizza si paste; dieta, salata si bufete delicioase de patiserie. Bufet de bauturi cu apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si vin de tara, cafea si ceai.
Bufet pentru bebelusi (lapte, piureuri, cereale, lapte pentru bebelusi)
-Cina festiva - o data la 10 zile (iulie si august)
Food court:
-Mic dejun: 08:00 - 10:00. pe terasa localului a la carte - serviciu a la carte
-Mic dejun tarziu: 10:00 - 12:00. pe terasa Snack - serviciu a la carte
-Pranz: 12:00 - 14:00 h. - grill, paste, pizza, donners, burgeri, garnituri, supe, bufet de patiserie
-Gustare: 14:00 - 17:00 h. - sandvisuri, clatite, burgeri, hot dog, donners, salate si bufet de fructe
-Zona pentru copii: 12:00 - 14:00.
Bufet de bauturi cu apa minerala, bauturi racoritoare, cafea, ceai, bere la halba si vin de tara
Zona interioara pentru nefumatori.

Bulgarian A-La-Carte Restaurant Old House:: 18:30 - 21:30 h. - serviciu a la carte si meniu traditional bulgaresc cu apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si vin de tara. Meniu pentru copii si scaune inalte. Capacitatea restaurantului este de 60 de locuri. Este necesara rezervarea in avans. Cod vestimentar obligatoriu - pantaloni lungi pentru domni.
Italian A-La-Carte Restaurant:18:30 - 21:30. - serviciu a la carte, specialitati italiene cu apa minerala inclusa, bauturi racoritoare, bere la halba si vin de tara. Meniu pentru copii si scaune inalte. Capacitatea restaurantului este de 60 de locuri. Este necesara rezervarea in avans. Cod vestimentar obligatoriu - pantaloni lungi pentru domni.
Fish A-La-Carte Restaurant: 18:30 - 21:30 h. - serviciu a la carte, specialitati din peste cu apa minerala inclusa, bauturi racoritoare, bere la halba si vin de tara. Meniu pentru copii si scaune inalte. Capacitatea restaurantului este de 60 de locuri. Este necesara rezervarea in avans. Cod vestimentar obligatoriu - pantaloni lungi pentru domni.
ASIAN A LA CARTE RESTAURANT ASIA: 18:30 - 21:30 h. - o calatorie culinara in Orientul Indepartat intr-un cadru rafinat si cu servicii discrete. Capacitatea restaurantului este de 60 de locuri. O selectie de specialitati culinare asiatice exotice servite de personal politicos. Bauturi - apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si vin local. Meniu copii si scaune inalte. Este necesara rezervarea in avans. Cod vestimentar obligatoriu - pantaloni lungi pentru domni. Sectiune interioara si exterioara
**N.B. Sejur minim necesar pentru restaurantele a-la-cart:
-Sejur de 4 nopti si mai mult - acces nelimitat
Rezervare in avans obligatorie; cod vestimentar pentru domni - pantaloni lungi.

Programul Dine around REINNOIT - valabil pentru sejururi de min. 4 nopti!
O gama diversa si gratuita de restaurante a la carte cu o varietate de tipuri de bucatarie pentru oaspeti: bucatarie moleculara (sejur 1*), Rodizio, italiana, europeana, peste, asiatica si un restaurant a la carte bulgaresc traditional in GRIFID Metropol ( 16+), Vistamar si Bolero. Este necesara rezervare in avans.

Pool bar 09:00 - 19:00. - alcool local si international, bauturi racoritoare, cafea, ceai, bere la halba si vin de tara, apa
Bar salon: 19:00 - 24:00 h. - alcool local si international, bauturi racoritoare, cafea, ceai, bere locala la halba si vin de tara, apa. Situat pe 3 nivele, cu scena mare pentru spectacole de seara si ring de dans. Exista o terasa insorita in aer liber.
Cafenea: 10:00-12:00. & 14:30-17:00 h. Priza in aer liber, langa terasa de la piscina, oferta ofera prajituri, prajituri, crema, tartele, inghetata, apa minerala, bauturi nealcoolice, cafea si ceai.
Beach bar: 10:00 - 17:00, in plin sezon 09:00 - 18:00. - situat pe plaja lui Grifid, in fata Hotelului Vistamar. Include bauturi alcoolice si nealcoolice locale, cafea si ceai, bere la halba si vin de tara.
Mini bar - gratuit (apa, bauturi racoritoare, bere). Reaprovizionat zilnic.
Hotelul isi rezerva dreptul de a schimba toate orele!

Sport si divertisment (gratuit):
-2 sezlonguri cu saltele si 1 umbrela pe camera pe PLAJA/ SEJUR 7.5.2024 - 15.10.2024/, IN DISPONIBILITATE!
-Piscine exterioare: 08:00 - 18:00. - piscina laguna cu jacuzzi si piscina clasica; piscina interioara cu jacuzzi; sezlonguri si prosoape; serviciu de salvamar prestat
-Zona Well Fit in aer liber pentru: gimnastica, aerobic, plimbare de aventura, mers nordic, fier de calcat, spate, tae-bo, yoga
-Loc de joaca multifunctional pentru baschet si volei, teren de tenis iluminat, fotbal; tenis de masa; polo pe apa, sala de sport, darts; tur cu bicicleta ca parte a programului de animatie
-Wi-Fi in hol si in camere
-Seif in camera
-Spectacole de seara
-Animatie pentru adolescenti (13 - 17 ani): 19:00 - 23:00 h. - ZONA ADOLESCENTI cu animator profesionist-zona cu WI-FI gratuit, play station, karaoke, jocuri arcade, jocuri pe calculator, soda bar
-Petreceri tematice cu seri de gratar in iulie si august

Aqua Park Grifid

Functioneaza din iunie pana in septembrie, vremea permisa. Exista cerinte pentru accesul la sectiunea de aqua park pentru adulti - inaltime de minim 1,40 m.
Slide-urile:
Linia Pipe - un thriller clasic proiectat cu peste 168 m. de tuneluri alternante si tronsoane de canal deschis de mare viteza
TOPSY-TURVY (Tornado Slide) - 3 palnii deschise oscileaza calaretul de mai multe ori inainte de a le arunca inapoi in plimbare si pe urmatoarea palnie. O combinatie de peste 158 m. de tuneluri intunecate si tronsoane de canal deschis de mare viteza. Un tobogan fara potrivire in Europa
Bolul Bullet - cu o cadere abrupta (peste 12 m.), tunelat in cursa (88 m. de tuneluri) si bolul compact pentru tuburi, ofera o experienta centrifuga cu adevarat de neegalat
Sectia pentru copii este formata din 3 tobogane special concepute si construite pentru copii care sunt centrul distractiei. Toboganele coboara in 2 piscine pentru copii - frumos decorate cu personajele de desene animate preferate.
* Vestiare si cutie de valori sunt disponibile gratuit.

Pentru copii - Gratuit:
Bufet pentru copii cu zona amenajata pentru copii
Meniu pentru bebelusi si copii in restaurante a la carte
Bufet pentru bebelusi (lapte, piureuri, cereale, lapte pentru bebelusi)
Miniclubul GRIFID are forma unei nave de pirati
Aqua Mini disco in parcul acvatic pentru copii (in functie de vreme)
Parcul acvatic pentru copii GRIFID are 3 tobogane special concepute si construite pentru copii si reprezinta punctul central de bucurie al zonei. - 10:00 - 12:30; 15:00 - 17:30
Clubul pentru copii cu varste intre 4 - 12 ani ofera zilnic jocuri si activitati tematice cu animator profesionist
Program de yoga pentru copii
Zona adolescentilor - 19:00 - 23:00
Contra cost: lectii de tenis pentru copii si adulti, baby sitter (pentru copii de cel putin 4 ani), baby phone, inchiriere carucioare, petreceri speciale pentru copii - cu rezervare prealabila

Contra taxa:
Centru spa/wellness si relaxare si saloane de infrumusetare: 09:00 - 18:00.
Colt de internet
Biliard
Biciclete - cost suplimentar atunci cand nu fac parte din turul de animatie
Lectii de tenis pentru copii si adulti
Iluminat al terenului de tenis
Baby sitter (pentru copii de cel putin 4 ani), baby phone, inchiriere carucioare, petreceri speciale pentru copii - cu rezervare prealabila
Servicii de conferinta/MICE
Selectie de vinuri in toate restaurantele
Transfer de la si la aeroportul din Varna
Check-out tarziu si check-in devreme etc.

Informatii utile si importante:
Nu este permis sa deranjeze oaspetii hotelului dupa ora 23:00.
Conform legislatiei bulgare, nu este permis sa se fumeze in spatiile interioare ale hotelului.
Nu se accepta rezervarea de sezlonguri. Orice prosoape nesupravegheate sunt indepartate de la personalul piscinei.
Orice mancare si bautura nu a putut fi scoasa din restaurante din cauza reglementarilor publice si HACCP.


• 20% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise; • Pentru anulare se aplica penalizare conform conditiilor de inscriere.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

MIRABELLE

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 240 /pers

LJULJAK

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 320 /pers

MOKO BEACH GRIFID

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 566 /pers