Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 4 Nopti? , 25.09.2024 -29.09.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
PARK VIEW
All inclusive
Plecare din Bucuresti / autocar Detalii
687 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 343.5 € de la 13.05.2024
  • 687 € de la 04.09.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : PARK VIEW
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / autocar
Detalii
687 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale

Descrierea hotelului



Aqua park deschis in perioada 01.06 - 15.09 - inclus in programul All inclusive
 
Localizare: Hotelul a fost complet renovat in 2009 si este situat la 200-500 m de plaja.
Informatii hotel:
Hotelul are un restaurant principal, terasa, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, Wunder bar, teren de tenis, disco bar. Pot fi utilizate toate serviciile complexului cu exceptia serviciilor oferite de Hotelul Marina Royal Palace
Contra cost: internet wireless in locurile publice.
Servicii cazare: Hotelul are 165 camere duble, 128 apartamente, toate camerele sunt dotate cu aer conditionat in perioada 15.06-15.09, TV satelit, telefon, feon, frigider, seif contra cost, baie cu cada, mocheta, balcon sau terasa.Nu exista camere pentru persoanele cu dizabilitati.
Servicii masa: All Inclusive
Facilitati copii: Piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca, mini disco, club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-6 ani si 7-12 ani, animator, club pentru adolescenti 13-16 ani, petreceri pentru copii, scaune speciale pentru bebelusi in restaurant, patuturi pentru bebelusi.
Gratuit: terenuri de tenis, masa de tenis, tras cu arcul, darts, boccia, aerobic, aerobic in apa, step aerobic, stretching, tae-bo, hip-hop, fotbal pe plaja, volei pe plaja, fitness (Hotel Pelican), gimnastica in aer liber ( Hotel Holiday Village), sauna.Toate activitatile se defasoara in tot resortul. Animatie seara de 6 ori pe saptamana-duminica zi libera, amfiteatru cu capacitate de 1600 persoane si dotat cu echipament performant, animatie pe timpul zilei, disco, jocuri la piscina, lectii de dans. Nu se accepta animale de companie in statiune.
Parcare: Pazita contra cost ( 10  BGN/zi). Aceasta informatie poate suferi modificari, va rugam reverificati inainite de plecare situatia la zi, este o decizie luata doar de managementul hotelului si nu influenteaza tariful camerei.
Grad maxim ocupare camere: In camera single-1 adult; in camera dubla-2 adulti + 1 copil sau 3 adulti; in suite-2 adulti + 2 copii sau 3 adulti.

Modificarile de nume nu sunt premise in rezervari. Se anuleaza rezervarea initiala, iar cea noua, se reface in limita disponibilitatii.
 

Plaja

Plaja privată a complexului de află la aproximativ 250 de m faţă de cea mai apropiată vilă de aici.

Localizare

Complexul de vile- Holiday Village 4* face parte din Duni Royal Resort şi se află situat chiar în partea centrală a acestuia, la aproximativ 300 m de plajă. Este alegerea perfectă pentru familii. A fost renovat în 2008.

Facilitati camere

Din cele 293 de camere , 165 camere sunt standard (cu paturi twin) şi 128 family, cu vedere la mare sau la grădină. Toate camerele au aer condiţionat centralizat/încălzire, satelit Tv, telefon direct, frigider, seif (contra cost), baie proprie, uscător de păr, balcon sau terasă.

Facilitati pentru copii

Piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii şi servicii comune precum: animaţie pentru copii, mini club, mini disco, bufet pentru copii, spaţiu special pentru copilaşi rezervat în restaurant, scaune înalte pentru copii în restaurantele principale, pătuţuri pentru copii la cerere.

Piscina

Există o piscină exterioară mare, de 312 m2 cu un jacuzzi integrat, în aer liber, şi o piscină pentru copii.

Facilitati hotel

Oaspeţii hotelului pot utiliza sala de gimnastică în aer liber, Jacuzzi, cele 10 terenuri de tenis, centrul de închiriere biciclete, centrul de trageri cu arcul sau pot opta pentru volei pe plajă, cursuri de dans, gimnastică şi aerobic. Duni Royal Resort dispune de 4 restaurante principale şi 2 a la carte. Holiday Village dispune de un restaurant principal a€“ Sozopol, şi un restaurant a la carte cu specific bulgăresc- Mehana, cu rezervare în prealabil, o data pe săptămâna. Există 4 parcări gratuite pentru oaspeţii complexului Duni Royal Resort.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

PELIKAN

Duni, Bulgaria

de la 348 /pers

Belleville Hotel

Duni, Bulgaria

de la 361 /pers

12 % Last Minute
Marina Royal Palace (Duni) 5*

Marina Royal Palace (Duni) 5*

Duni, Bulgaria

de la 483.5 /pers