Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 4 Nopti? , 25.09.2024 -29.09.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
PARK VIEW
All inclusive
Plecare din Bucuresti / autocar Detalii
714 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 357 € de la 13.05.2024
  • 714 € de la 04.09.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : PARK VIEW
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / autocar
Detalii
714 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale

Descrierea hotelului



Aqua park deschis in perioada 01.06 - 15.09 - inclus in programul All inclusive
 
Localizare: Hotelul a fost complet renovat in 2009 si este situat la 400 m de plaja.
Informatii hotel: Hotelul are un restaurant principal, terasa, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara cu sectiune pentru copii. Pot fi utilizate toate serviciile complexului cu exceptia serviciilor oferite de Hotelul Marina Royal Palace
Contracost: internet wireless in locurile publice.
Servicii cazare: Hotelul are 189 camere duble, 40 junior suite, toate camerele fiind dotate cu aer conditionat in perioada 15.06-15.09, TV satelit, telefon, feon, frigider, seif contra cost, baie cu cada, mocheta, balcon sau terasa.
Nu exista camere pentru persoanele cu dizabilitati.
Servicii masa: All Inclusive
Facilitati copii: Piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca, mini disco, club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-6 ani si 7-12 ani, animator, club pentru adolescenti 13-16 ani, petreceri pentru copii, scaune speciale pentru bebelusi in restaurant, patuturi pentru bebelusi.
Gratuit: terenuri de tenis, masa de tenis, tras cu arcul, darts, boccia, aerobic, aerobic in apa, step aerobic, stretching, tae-bo, hip-hop, fotbal pe plaja, volei pe plaja, fitness (Hotel Pelican), gimnastica in aer liber ( Hotel Holiday Village), sauna. Toate activitatile se defasoara in tot resortul. Animatie seara de 6 ori pe saptamana-duminica zi libera, amfiteatru cu capacitate de 1600 persoane si dotat cu echipament performant, animatie pe timpul zilei, disco, jocuri la piscina, lectii de dans. Nu se accepta animale de companie in statiune.
Parcare: Pazita contra cost ( 10 BGN/zi). Aceasta informatie poate suferi modificari, va rugam reverificati inainite de plecare situatia la zi, este o decizie luata doar de managementul hotelului si nu influenteaza tariful camerei.


Grad maxim ocupare camere: In camera single-1 adult; in camera dubla-2 adulti + 1 copil sau 3 adulti; in junior suite/Vip Junior suite si suite-2 adulti + 2 copii sau 3 adulti.

Modificarile de nume nu sunt premise in rezervari. Se anuleaza rezervarea initiala, iar cea noua, se reface in limita disponibilitatii.
 
Piscina

Hotelul dispune de o piscină exterioară şi o piscină pentru copii

Facilitati pentru copii

Piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii şi servicii comune precum: animaţie pentru copii, mini club, mini disco, bufet pentru copii, spaţiu special pentru copilaşi rezervat în restaurant, scaune înalte pentru copii în restaurantele principale, pătuţuri pentru copii la cerere.

Facilitati camere

Din totalul de 238 de camere ale hotelului, 189 sunt camere standard, 41 camere family şi 9 suite. Toate camerele au aer condiţionat centralizat/încălzire, satelit Tv, telefon direct, frigider, seif (contra cost), baie proprie, uscător de păr, balcon sau terasă.

Plaja

Plajă privată a hotelului la aproximativ 200 m.

Localizare

Hotelul Pelikan 4* face parte din Duni Royal Resort din staţiunea Duni situată la 40 km sud de Burgas.

Facilitati hotel

Oaspeţii hotelului pot utiliza serviciile comune acestui complex, precum aerobic, fitness, lecţii de dans, tenis de câmp (10 terenuri de tenis), tenis de masă, centrul de închiriere biciclete, centrul de trageri cu arcul, polo, volei pe plajă, fotbal pe plajă, darts, animaţie (există un amfiteatru cu o capacitate de 1600 de locuri, discotecă, acces la piscine, Jacuzzi, saună.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

HOLIDAY VILLAGE

Duni, Bulgaria

de la 334.5 /pers

Belleville Hotel

Duni, Bulgaria

de la 361 /pers

12 % Last Minute
Marina Royal Palace (Duni) 5*

Marina Royal Palace (Duni) 5*

Duni, Bulgaria

de la 483.5 /pers