Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Royal este situat la doar câteva minute de plajă, în inima centrală a stațiunii, oferind o priveliște minunată și panoramică asupra întregului complex. Stațiunea impresionează prin combinarea unei plaje însorite uimitoare și a apei cristaline pe de o parte, cu aerul proaspăt și răcoros, oferit de relieful montan, pe de altă parte.
Facilități hotel

Hotelul este echipat cu un restaurant care are o terasă în stil amfiteatru în aer liber, o terasă pentru grătar, un bar în hol, un bar lângă piscină, un loc de joacă pentru copii, un magazin, un colț de internet, servicii de schimb valutar, o sală echipată pentru animație, conferințe și evenimente, o piscină interioară cu o secțiune dedicată copiilor, o piscină în aer liber, o piscină separată pentru copii echipată cu 4 tobogane cu apă, o saună, un colț de fitness și un teren de sport multifuncțional.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, telefon, mini-frigider, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Bonita

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 120.5 /pers

27 % Early Booking
PALM BEACH HOTEL

PALM BEACH HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 277 /pers

10 % Early Booking
SLAVEY HOTEL

SLAVEY HOTEL

Nisipurile de aur, Bulgaria

de la 254.5 /pers