Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Oferind Wi-Fi gratuit, Abu Dhabi Grand Hotel și Abu Dhabi Residences este situat în Abu Dhabi, la 1 km de digul Abu Dhabi. Proprietatea este situată la 4,3 km de Qasr al-Hosn și la 5 km de Mall Al Wahda. Restaurantul servește preparate internaționale și italiene.
Localizare

Centrul comercial Abu Dhabi se află la 8 km de hotelul Grand Hyatt Abu Dhabi și rezidențele Emirates Pearl, în timp ce Boutik Mall se află la 10 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Abu Dhabi, la 33 km de cazare.

Facilitati Hotel

La Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel și Residences Emirates Pearl sunt disponibile în fiecare dimineață opțiuni uffet și full English / Irish breakfast. Oaspeții pot folosi cada cu hidromasaj. Hotelul are o sală de gimnastică și un centru de afaceri, care oferă ziare. Pentru orice sfaturi despre cum să vă deplasați sau ce să faceți în zonă, oaspeții se pot întreba la recepți

Facilitati Camere

Camerele hotelului sunt echipate cu un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel și Residences Emirates Pearl oferă unele camere cu o terasă, iar camerele sunt dotate cu un ceainic. Toate camerele de la hotel includ aer condiționat și un birou.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Riltz Carlton Abu Dhabi Grand Canal

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 979 /pers

Intercontinental Abu Dhabi

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 759 /pers

Crowne Plaza Yas Island

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

de la 1139 /pers