Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 7 minute de mers pe jos de plaja Sandy Bay și la 15 minute de plaja Nissi din Ayia Napa, Kaos Hotel Apartments pune la dispoziție o piscină in aer liber, un bar la piscină și o piscină pentru copii, inconjurată de o terasă cu șezlonguri. Hotelul oferă unități de cazare in sistem self-catering, cu WiFi gratuit si parcare gratuită.

Toate studiourile si apartamentele au aer conditionat, ferestre din podea pană in tavan și balcon privat. Acestea includ o bucătărie in plan deschis, utilată cu frigider, cuptor și prăjitor de paine, și o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat de 32 inch. Toate apartamentele au dormitor separat, prevăzut cu aer conditionat, si baie privată. La cerere, se oferă uscător de păr si masă de călcat.

La cațiva pași de Hotelul Kaos sunt disponibile toate facilitățile necesare, precum supermarketuri, magazine si restaurante. Centrul orașului Ayia Napa, unde oaspeții se pot bucura de viața de noapte, este situat la 7 minute de mers pe jos. Chiar in fața hotelului există stații de autobuz care oferă legături către Aeroportul Larnaca, centrul orașului Larnaca și Protaras. Aeroportul International Larnaca este situat la aproximativ 60 km.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Adams Beach

Ayia Napa, Cipru

de la 1129 /pers

Panthea Holiday Village

Ayia Napa, Cipru

de la 1099 /pers

MELISSI BEACH HOTEL

Ayia Napa, Cipru

de la 879 /pers