Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Mercure Gold Al Mina Road Dubai include o piscină pe acoperis cu vedere panoramică la oras. Oferă camere si suite moderne, aproape de bulevardul Sheikh Zayed si plaja din Jumeirah. Are un restaurant si acces gratuit la internet Wi-Fi.

Toate unitătile hotelului Mercure Gold sunt amenajate cu mobilier din lemn si detalii elegante pline de culoare. Fiecare cameră are birou si TV LCD cu canale prin satelit. Suitele includ si o cameră de zi spatioasă.

Oaspetii pot savura micul dejun tip bufet la hotel. Mercure Gold include un restaurant care serveste preparate din bucătăria locală si internatională. Ca alternativă, zona inconjurătoare asigură o gamă largă de restaurante.

Receptia deschisă nonstop poate aranja programări la centrul de infrumusetare. De asemenea, oaspetii se pot relaxa la piscină sau cu o sesiune de masaj. In plus, hotelul Mercure oferă un birou de turism si un serviciu de bilete.

Aeroportul international din Dubai este la 20 de minute de mers cu masina. Hotelul se află la 4 km de Muzeul Dubai, iar turnul Burj Khalifa este la 7 km. Rezervatia naturală Ras Al Khor este la 12 minute de mers cu masina.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Burj Al Arab

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 7459 /pers

Movenpick IBN Battuta

Dubai City, Emiratele Arabe Unite

de la 969 /pers

First Central Hotel Suites

City Area, Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 849 /pers