Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 16.09.2024 -23.09.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
STANDARD
All inclusive
Plecare din Sibiu / autocar Detalii
1 007 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 503.5 € de la 11.05.2024
  • 1007 € de la 26.08.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : STANDARD
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Sibiu / autocar
Detalii
1 007 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale

Descrierea hotelului



Topola Skies este situat intr-unul dintre cele mai pitoresti locuri de pe coasta Marii Negre, la aproximativ 60 km nord de Varna si la aproximativ 17 km sud de Capul Kaliakra. In apropiere se afla cele mai mari trei terenuri de golf din Bulgaria, precum si golful Bolata care se incadreaza in clasamentul celor mai frumoase golfuri din lume.
Aqua Park-ul resortului ofera o varietate de tobogane cu apa, potrivite pentru toate varstele, numeroase atractii acvatice, care includ atat facilitati pentru copii, cat si o piscina, tobogane cu apa de viteza, un bar cu mancare si bauturi si multe alte facilitati si activitati acvatice. Pe teritoriul complexului puteti gasi cinci dintre cele mai atractive tobogane de apa. Aici veti gasi si piscina unica cu valuri artificiale, iar cei mai mici vizitatori ai nostri se pot bucura de castelul cu apa pentru copii.
Cazare: Acest hotel este format din 4 cladiri si ofera cazare in camere si apartamente mobilate modern, cu vedere la mare, piscina si parc. In cladirea principala, unde receptia, barul din hol si restaurantul sunt conectate printr-o conexiune calda, camerele duble marine si standard sunt conectate. Apartamentele cu piscina si pe mare sunt situate in cladiri separate din apropiere. In timp ce camerele deluxe sunt aproape de apartamentele deluxe. Camerele au aer conditionat, masa si scaune, TV prin cablu, ceainic electric, frigider, balcon cu masa si scaune, patul dublu este format din doua paturi de o persoana inchise intre ele 90x200, un canapea extensibila. Apartamentele cu un dormitor sunt compuse dintr-un dormitor (2 paturi de o persoana unul langa altul 90x200), un living cu o canapea extensibila (ambele camere sunt impartite cu o usa), o chicineta cu un frigider mic si ceainic pentru incalzirea apei, 2 LED-uri. Televizoare, aer conditionat individual (in fiecare camera), internet, telefon, baie cu cada si bideu. Apartamentele cu 2 dormitoare (in ambele camere 2 paturi unul langa altul 90x200) sunt la fel dar au 2 dormitoare, 1 living cu o canapea extensibila, 3 televizoare LED, 2 bai cu cada si bideu. Toate camerele sunt impartite cu o usa si este cu o usa despartitoare.
Toate tipurile de camere au balcoane. Camerele de la etajul 1 sunt cu terase la parter.
Cazare
Ora de check-in: 15:00 p.m.
Ora check out: 12:00 a.m.
In total 392 de unitati.
DBL 2+1/2+2:  aprox 35 mp. Capacitate maxima - 3 adulti cu 1 copil.
*Patul suplimentar este o canapea extensibila (cu dimensiunea 140/200 cm), nu se accepta reclamatii cu privire la confortul si spatiul unitatii

DBL 2+1/2+2 SEA:
aprox 35 mp. Capacitate maxima - 3 adulti cu 1 copil.*Patul suplimentar este o canapea extensibila (cu dimensiunea 140/200 cm), nu se accepta reclamatii privind confortul si spatiul unitatii.
DBL 2+1/2+2 DELUXE: aprox 35 mp. Vedere la mare. Camerele deluxe sunt la fel ca si camerele standard si la mare ca o zona, situate intr-o cladire nou construita langa piscina Infinity. Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil.
1-bedroom apartment pool/sea view - (min 2+0, max 2+2/3+1); aprox.60 mp. Pat dublu (2 paturi de o persoana alaturate) iar patul suplimentar este o canapea dubla extensibila.
1-bedroom apartment deluxe sea view  - (min 2+0, max 2+2/3+1); aprox. 60mp. Pat dublu (2 paturi de o persoana alaturate) iar patul suplimentar este o canapea dubla extensibila.
Apartamentele dispun de chicineta, ceainic, mini-frigider, bideu (doar in apartamente).
1-bedroom Premium apartments  - (max.2+2/3+0), aprox. 60mp, un dormitor cu pat matrimonial si saltea de calitate superioara si living cu canapea extensibila; masa cu scaune, chicineta, baie cu dus/cada, WC si bideu, ferestre, balcon mare mobilat, fierbator electric, frigider, TV LED, vedere frontala la mare. Doar la cerere!
2-bedroom apartments  - (max. 4+0 in deluxe /5+1 in piscina sau vedere la mare) aprox.80 mp. Doua dormitoare separate, doua bai private cu cada. Paturi duble in dormitoare (2 paturi de o persoana alaturate) iar patul suplimentar este o canapea dubla extensibila in living. Piscina, mare, deluxe.
2-BR APP 4+2/3+3 DELUXE PANORAMIC SEA:  aprox 80 mp. cu vedere panoramica la mare. Capacitate maxima - 5 adulti si 1 copil.
Apartamentele dispun de chicineta, ceainic, mini-frigider, bideu (doar in apartamente).
Toate unitatile au aer conditionat, cablu TV, telefon, Wi-Fi (gratuit), ceainic electric, frigider, frigider, baie cu dus si cada si articole de toaleta, uscator de par, cu balcon/terasa, mobilata cu masa si scaune.
Camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati - 1, la cerere.
*Camere si apartamente pentru nefumatori
*In cladirea principala exista DBL Standard  si DBL Standard vedere mare.
*DBL Deluxe sunt situate langa piscina infinita in F.

Patutul de copii este gratuit la cerere in avans.
Animalele de companie nu sunt permise in statiune.
Restaurantul si o camera dubla sunt accesibile cu scaunul cu rotile la cerere in avans.
Despre hotel: Topola Skies Resort & Aqua park are un restaurant principal pe 2 etaje cu 1200 de locuri, 3 baruri in jurul piscinelor cu un total de 180 de locuri, un lobby bar (60 de locuri), un restaurant bistro (250 de locuri pentru evenimente private). numai), doua sali de conferinte cu o capacitate de 120 de locuri, supermarket, magazin de suveniruri, seif la receptie, servicii de transport, spalatorie si calcatorie, parcare exterioara, Wi-Fi in toate zonele comune, camere si apartamente.
Sport si SPA: 4 piscine - Piscina infinita (25,00 x 10,00 m si adancime - 1,20 m - 1,60 m), piscina pe doua nivele (31,50 x 20,00 m si adancime - 1 ,20 m - 1,60 m), o piscina noua cu zona pentru copii (30,50 x 16,00 m si adancime - 0,60 - 1,60 m), o piscina de relaxare (14,70 x 6, 20 m si adancime - 1,20 m - 1,60 m) - care va functiona ca in aer liber in lunile iunie, iulie si august si in mai si in septembrie si in perioada racoroasa ca piscina interioara; Centru de wellness (fitness, baie de aburi, dus contrast); Dream SPA (baie de aburi, sauna finlandeza si pe baza de plante, baie de sare, camera de gheata, dus de aventura, zona de relaxare); Terapii SPA (masaje clasice, peelings si terapii spa, masaje thailandeze, terapii aromatice, terapii anticelulitice si de slabire, terapii detoxifiante etc.); Un parc de aventura (pentru copii peste 6 si 8 ani) si pereti de catarat, tenis, volei , minifotbal, tenis de masa, locuri de joaca, traseu ecologic, tiroliana - contra cost.
Animale de companie nu sunt permise.
Parcare: exterioara, nepazita, gratuita, in functie de disponibilitate. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

All Inclusive

Programul All inclusive incepe cu cina in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.
Ora de check-in - dupa ora 15:00.; Ora de check-out - pana la 12:00

Mic dejun tip bufet 08:00 - 10:00 h.
Pranz tip bufet 12:30 - 14:30.
Cina tip bufet 18:30 - 21:00 h.
Bauturi - alcool local si bauturi nealcoolice, bere la halba si vin, ceai si cafea in restaurantul principal, la barul din hol si la barurile de la piscina in programul de lucru:
Lobby Bar-  08:00 - 23:00.
Pool Bar - sezonier.
Snacks pool bar (gustari, fructe de sezon, dulciuri, inghetata) - 15:30 - 17:00 h. - sezonier.
Food bar - pizza, salate, sandvisuri, gustari dulci si sarate - 11.00-17.00 h (15.06-10.09.24).

Sport si divertisment:
Utilizarea gratuita Aqua Park (15.06 - 10.09.2024).
Utilizarea gratuita a Parcului de Aventura Attraction.
Utilizarea gratuita a piscinelor (una incalzita) cu sezlong si umbrela.
Loc de joaca multisport (iluminat) pentru teren de fotbal, volei si tenis.
Transfer gratuit la plaja (programat).
Teren de tenis - utilizarea gratuita, mingile de tenis si rachetele sunt contra cost.
Jacuzzi, sauna, baie de aburi, zona de relaxare si sala de fitness, tenis de masa.
Program de animatie seara, spectacol si divertisment pentru copii si adulti; sezonier.
Wi-Fi in tot complexul si camere.

Pentru copii:

Piscina pentru copii, atractii acvatice si tobogan cu apa.
Club pentru copii si locuri de joaca.
Colt de mancare pentru bebelusi la restaurant.

Servicii contra cost:
Bauturi alcoolice si non-alcoolice selectate importate si selectate locale.
Dream SPA - masaje, proceduri de infrumusetare, cosmetice, terapii SPA.
Minimarket si magazin de suveniruri.
Rachete de tenis si minge de tenis.
Biliard, Fotbal.
Seif la receptie.
Spalatorie si calcatorie.
Telefon.
Tiroliana.
Check-in devreme si check-out tarziu - in functie de disponibilitate.
Loc de joaca.
Pentru utilizarea oricaruia dintre serviciile All-inclusive inainte de check-in si dupa ora de check-out, se aplica o taxa suplimentara.

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet operationale la inceputul si la sfarsitul sezonului.
Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

WHITE LAGOON

Kavarna, Bulgaria

de la 424 /pers

ROYAL GRAND HOTEL & SPA

Kavarna, Bulgaria

de la 305 /pers