schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Oasis Del Mare este un complex de patru stele situat langa plaja fostului camping Oasis, in mijlocul vederilor frumoase si a naturii unice, la nu mai mult de un kilometru de satul pitoresc Lozenets.
Plaja: cu nisip, in fata hotelului. Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Complexul este format din 84 de camere si apartamente cu vedere la parc sau vedere partiala sau directa la mare. Toate camerele sunt spatioase si au balcoane. Sunt dotate cu telefon, TV prin satelit si uscator de par. Exista doua lifturi disponibile pentru oaspeti.
DOUBLE ROOM 2+1: Suprafata aproximativa de 45 mp. Camerele de acest tip sunt spatioase, mobilate elegant, aer conditionat, au TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, Wi-Fi de mare viteza gratuit, telefon, baie cu dus, canapea extensibila. Balconul are o masa si scaune. Variantele de paturi sunt: dormitor sau paturi twin. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
DOUBLE ROOM 2+2 SIDE SEA: Suprafata aproximativa de 45 mp. Camerele sunt spatioase, mobilate elegant, cu vedere partiala la golf, aer conditionat, au TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, Wi-Fi de mare viteza gratuit, telefon, baie cu dus, canapea extensibila. Balconul are o masa si scaune. Variantele de paturi sunt: dormitor sau paturi twin. Capacitate maxima 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
DOUBLE ROOM 2+2 SEA: Suprafata aproximativa de 45 mp. Camerele sunt spatioase, mobilate elegant, cu vedere panoramica uimitoare la mare, aer conditionat, TV LED cu ecran plat si canale prin satelit, minibar, Wi-Fi de mare viteza gratuit, telefon, baie cu dus, canapea extensibila. Balconul are o masa si scaune. Variantele de paturi sunt: dormitor sau paturi twin. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
APARTMENT 2+3: Suprafata aproximativa de 65 mp. Apartamentul este compus dintr-un dormitor si un living, mobilat elegant, aer conditionat, dispune de TV LED cu ecran plat si canale prin satelit, minibar, Wi-Fi de mare viteza gratuit, telefon, baie cu dus, canapea extensibila cu masa. Balconul are o masa si scaune. Capacitatea maxima este de 4 adulti si 1 copil.
Un patut este disponibil la un cost de 5 BGN pe zi si cu aranjament prealabil.
Animalele de companie nu se accepta.
Nu exista conditii adecvate pentru cazarea persoanelor cu deficiente de mobilitate.
Despre hotel: Complexul dispune de restaurant, lobby bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, receptie 24 de ore, parcare, magazine.
Parcare: gratuita, nepazita, locuri limitate
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment

ALL INCLUSIVE al Complexului OASIS DEL MARE **** pentru sezonul de vara 2023 include:

Mese:
Mic dejun tip bufet: 07:30 - 10:00 (o varietate de omlete, clatite, carnati caldi, legume, carnati si branzeturi reci, paine si paste proaspat coapte, supa, iaurt, fructe proaspete si uscate, musli si fulgi de porumb, low- alimente grase, nuci, unt, margarina, dulceturi, compoturi, sugestii pentru cei mici, deserturi etc.).
Pranz tip bufet: 12:00 - 14:00 (mancaruri vegetariene si din carne proaspat preparate, selectie de paine, salate, legume, paste, supe, gratar, garnituri, deserturi si fructe).
Gustari: 15:30 - 16:30 (sandvisuri, carnati reci, branzeturi, pizza proaspat coapta, burgeri, hot dog, cartofi deliciosi, legume si fructe oferite prin rotatie)
Bar cu inghetata: 12:00 - 16:30
Cina la bufet: 18:30 - 21:00 (alimente cu eruptii cutanate, oferte speciale din bucataria locala, precum si o varietate de interpretari interesante ale bucatarului-sef - paine proaspat coapta, salate, supe, aperitive, modul DIY - legume si condimente, mancaruri vegetariene).
Pentru mai putin de 50 de persoane - mesele sunt organizate dupa un meniu fix.

Bauturi in restaurantul principal:
07:30 - 10:00: cafea, cappuccino, ceai, lapte, lapte de cacao, apa de masa, diverse sucuri de fructe, bauturi racoritoare
12:00 - 14:00: cafea, cappuccino, ceai, lapte, lapte de cacao, apa de masa, diverse sucuri de fructe, bauturi racoritoare.
12:00 - 14:00: Bauturi bulgare si alese din import, vin si bere
15:30 - 16:30: cafea, cappuccino, ceai, lapte, lapte de cacao, apa de masa, diverse sucuri de fructe, bauturi racoritoare.
15:30 - 16:30: Bauturi bulgare si alese de import, vin si bere
18:30 - 22:00 - cafea, cappuccino, ceai, lapte, lapte de cacao, apa de masa, diverse sucuri de fructe, bauturi racoritoare.
18:30 - 22:00: Bauturi bulgare si alese din import, vin si bere

Bauturi la barul din hol:
10:00 - 23:00: cafea, cappuccino, ceai, lapte, lapte de cacao, apa de masa, diverse sucuri de fructe, bauturi racoritoare.
10:00 - 23:00: Bauturi bulgare si alese din import, vin si bere

* All Inclusive in ziua sosirii incepe cu o gustare de dupa-amiaza. Se incheie cu pranzul la plecare.
Check-in dupa: 15:00
Check-out pana la: 12:00

Sport si divertisment:
Utilizarea piscinei exterioare
Umbrele si sezlonguri gratuite langa piscina (in functie de disponibilitate)
Internet Wi-Fi gratuit

Pentru copii:
Sectiunea pentru copii in piscina exterioara
Animatie pentru copii: 10.06 - 10.09.2023

Servicii suplimentare contra cost:
Jeep safari, inchirieri auto, excursii, seif la receptie, inchiriere biciclete, taxi, curier, jocuri de divertisment pentru copii (tip fotbal)
Bauturi speciale in meniu, chipsuri, nuci, deserturi cu ciocolata si produse din tutun


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

6 % Early Booking
SIENA PREMIUM RETREAT

SIENA PREMIUM RETREAT

Lozenetz, Bulgaria

de la 241.725 /pers