schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Oasis del Sol este situat pe prima linie pe nisipurile fine aurii ale atractivei plaje Oasis cu steag albastru. Noul hotel de tip boutique, Oasis del Sol, isi deschide portile in 2018, oferind o atmosfera relaxata si confortabila.
Plaja: cu nisip, in fata hotelului. Plaja are 550 de metri lungime si 120 de metri latime. Este acoperit cu nisip auriu, fin si moale. Este impartit in doua parti de raul Poturnashka, care se varsa in Marea Neagra. Golful se caracterizeaza prin apa limpede si apele putin adanci, care il fac sigur pentru inot. Pe plaja sunt platite umbrele si sezlonguri, precum si un loc gratuit.
Cazare: Hotelul ofera cazare in camere duble, apartamente cu un dormitor si doua dormitoare cu vedere panoramica la plaja si la mare. Camerele spatioase au aer conditionat, TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit, seif si minibar. Exista un lift.
DOUBLE ROOM 2+1: Suprafata aproximativa de 30 mp. Camerele sunt spatioase, cu aer conditionat, un pat dublu mare, canapea extensibila, TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit, seif si minibar. Fiecare camera are Wi-Fi gratuit de mare viteza. Capacitate maxima pentru 2 adulti si 1 copil.
DOUBLE ROOM 2+1 SIDE SEA:: Suprafata aproximativa de 30 mp. Camerele sunt spatioase, au aer conditionat, au doua paturi de o persoana, o canapea extensibila, TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit, seif si minibar. Camerele au vedere partiala la mare. Fiecare camera are Wi-Fi gratuit de mare viteza. Capacitate maxima pentru 2 adulti si 1 copil.
DOUBLE ROOM 2+1 SEA: Suprafata aproximativa de 30 mp. Camerele sunt spatioase, cu aer conditionat, un pat dublu mare, canapea extensibila, TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit, seif si minibar. Camerele ofera vedere panoramica la mare. Fiecare camera are Wi-Fi gratuit de mare viteza. Capacitate maxima pentru 2 adulti si 1 copil.
APARTMENT 2+2: Suprafata aproximativa de 45 mp. Apartamentul este format dintr-un dormitor si un living. Toate camerele sunt spatioase, au aer conditionat si TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit, seif si minibar. Fiecare camera are Wi-Fi gratuit de mare viteza. Capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
APARTMENT 2+2 FAMILY: : Suprafata aproximativa de 40 mp. Apartamentul este format dintr-un dormitor si un living. Toate camerele sunt spatioase, au aer conditionat si TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit, seif si minibar. Fiecare camera are Wi-Fi gratuit de mare viteza. Capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
APARTMENT 2+2 SEA: Suprafata aproximativa de 45 mp. Apartamentul este format dintr-un dormitor si un living. Toate camerele sunt spatioase, au aer conditionat si TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit, seif si minibar. Camerele ofera vedere panoramica la mare. Fiecare camera are Wi-Fi gratuit de mare viteza. Capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
APARTMENT 4+2 SEA:  Suprafata aproximativa de 60 mp. Apartamentul este format din doua dormitoare si un living. Toate camerele sunt spatioase, au aer conditionat si TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit, seif si minibar. Camerele ofera vedere panoramica la mare. Fiecare camera are Wi-Fi gratuit de mare viteza. Capacitate maxima pentru 4 adulti si 2 copii.
Patutul de copii este oferit contra unei plati de 5 BGN pe zi si la cerere prealabila.
Animalele de companie nu se accepta.
Nu exista facilitati adecvate pentru cazarea persoanelor cu dizabilitati.
Despre hotel: Hotelul se afla langa restaurante de pe plaja Oasis Beach - Thai, steak house, bar pe plaja. Exista, de asemenea, o piscina, care include o umbrele si sezlonguri.
Parcare: Gratuita, negarantata, locuri limitate

Mese (la Hotel OASIS DEL MARE):
Mic dejun tip bufet: 07:30 - 10:00 /daca este selectat BB/
Pranz la bufet: 12:00 - 14:00 /daca este selectat FB/
Cina la bufet: 18:30 - 21:00 /daca este selectat HB sau MP/

Check-in: dupa ora 15:00
Check-out: pana la ora 12:00

Sport si divertisment:
Utilizarea piscinei infinite in aer liber cu electroliza de sare
Umbrele si sezlonguri gratuite la piscina (in functie de disponibilitate)
Wi-Fi gratuit in camere si zone publice

Servicii suplimentare contra cost:
Seif la receptie: 5 BGN pe zi
Check-in devreme: 10 BGN pe ora
Check-out tarziu: 10 BGN pe ora
Mini bar

ALL INCLUSIVE al Complexului OASIS DEL SOL *** pentru sezonul de vara 2023 include:

Mese (la Hotel OASIS DEL MARE):
Mic dejun tip bufet: 07:30 - 10:00 (o varietate de omlete, clatite, carnati caldi, legume, carnati si branzeturi reci, paine si paste proaspat coapte, supa, iaurt, fructe proaspete si uscate, musli si fulgi de porumb, low- alimente grase, nuci, unt, margarina, dulceturi, compoturi, sugestii pentru cei mici, deserturi etc.).
Pranz tip bufet: 12:00 - 14:00 (mancaruri vegetariene si din carne proaspat preparate, selectie de paine, salate, legume, paste, supe, gratar, garnituri, deserturi si fructe).
Gustari: 15:30 - 16:30 (sandvisuri, carnati reci, branzeturi, pizza proaspat coapta, burgeri, hot dog, cartofi deliciosi, legume si fructe oferite prin rotatie)
Bar cu inghetata: 12:00 - 16:30
Cina la bufet: 18:30 - 21:00 (alimente cu eruptii cutanate, oferte speciale din bucataria locala, precum si o varietate de interpretari interesante ale bucatarului-sef - paine proaspat coapta, salate, supe, aperitive, modul DIY - legume si condimente, mancaruri vegetariene).
Pentru mai putin de 50 de persoane - mesele sunt organizate dupa un meniu fix.

Bauturi in restaurantul principal:
07:30 - 10:00: cafea, cappuccino, ceai, lapte, lapte de cacao, apa de masa, diverse sucuri de fructe, bauturi racoritoare
12:00 - 14:00: cafea, cappuccino, ceai, lapte, lapte de cacao, apa de masa, diverse sucuri de fructe, bauturi racoritoare.
12:00 - 14:00: Bauturi bulgare si alese din import, vin si bere
15:30 - 16:30: cafea, cappuccino, ceai, lapte, lapte de cacao, apa de masa, diverse sucuri de fructe, bauturi racoritoare.
15:30 - 16:30: Bauturi bulgare si alese de import, vin si bere
18:30 - 22:00 - cafea, cappuccino, ceai, lapte, lapte de cacao, apa de masa, diverse sucuri de fructe, bauturi racoritoare.
18:30 - 22:00: Bauturi bulgare si alese din import, vin si bere

Bauturi la barul din hol:
10:00 - 23:00: cafea, cappuccino, ceai, lapte, lapte de cacao, apa de masa, diverse sucuri de fructe, bauturi racoritoare.
10:00 - 23:00: Bauturi bulgare si alese din import, vin si bere

* All Inclusive in ziua sosirii incepe cu o gustare de dupa-amiaza. Se incheie cu pranzul la plecare.
Check-in dupa: 15:00
Check-out pana la: 12:00

Sport si divertisment:
Utilizarea piscinei infinite in aer liber cu electroliza de sare
Umbrele si sezlonguri gratuite la piscina (in functie de disponibilitate)
Wi-Fi gratuit in camere si zone publice

Servicii suplimentare contra cost:
Seif la receptie: 5 BGN pe zi
Check-in devreme: 10 BGN pe ora
Check-out tarziu: 10 BGN pe ora

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

6 % Early Booking
SIENA PREMIUM RETREAT

SIENA PREMIUM RETREAT

Lozenetz, Bulgaria

de la 241.725 /pers