schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare:
Situat in Arbanasi, Rachev Hotel Residence are o piscina in aer liber, un centru de infrumusetare care ofera masaje si un restaurant cu o terasa acoperita pentru servit masa. Camerele includ TV LCD si Wi-Fi gratuit.


Descriere masa:
Restaurantul de la Rachev Hotel ofera bucatarie bulgareasca si un semineu in interior. Cand vremea este calda, oaspetii se pot bucura de specialitati la gratar in aer liber. Lobby Bar serveste cocktailuri si desert de casa.


Facilitati:
Facilitatile de infrumusetare de la Rachev includ o baie turceasca, camere de sauna si de masaj. Curtea amenajata are o fantana cu peste viu, iar oaspetii mai tineri pot folosi piscina pentru copii si locul de joaca.


Descriere camere:
Camerele luminoase de la Rachev Residence au podele din lemn. Fiecare include un TV LCD cu programe prin satelit, aer conditionat si un minibar. Unele au un balcon propriu in aer liber.


Rachev Residence este situat la 1 kilometru de Biserica Sf. Petru si Pavel si de Biserica Sf. Dimitrie din Salonic. Autostrada 514 este situata la 500 de metri distanta, iar parcarea privata este gratuita.

Harta