Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Aquamarine Hotel este cel mai nou hotel de pe plaja din Kranevo! Hotelul combina o atmosfera luxurianta cu linistea statiunii. Conceptul hotelului se bazeaz pe oferirea de servicii personalizate.

Localizare: Este localizat la 50 m de plaja minunata Kranevo. Unitatea de cazare se afla la 6 km distanta de plaja Albena si la 400 de Black Sea Ice Arena. La doar 33 de km de hotel se afla Aeroportul Varna. 

Facilitati hotel: Hotelul Aquamarine Kranevo ofera cazare in camere duble confortabile si luxoase. Hotelul dispune de 66 de camere, dintre care 60 de camere duble si 6 apartamente. Hotelul are urmatoarele facilitati: Piscina in aer liber, sala de fitness, seif in camere, internet wireless in tot hotelul.

Dotari camere: Toate camerele dispun de aer conditionat individual, TV LCD, cablu TV, Wi-Fi, telefon in camer, telefon in baie, minibar, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, ceainic electric.

Site: https://aquamarine-kranevo.com/
Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

SUNNY CASTLE

Kranevo, Bulgaria

de la 460.5 /pers

15 % Early Booking
Effect Algara Beach Resort

Effect Algara Beach Resort

Kranevo, Bulgaria

de la 194 /pers

21 % Last Minute
THERMA ECO SPA HOTEL

THERMA ECO SPA HOTEL

Kranevo, Bulgaria

de la 261 /pers