Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in Dubai, la 3,5 km de Fantana Dubai, Holiday Inn Dubai Business Bay, an IHG Hotel oferă cazare cu o piscină in aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o terasă. Situat intr-o locație excelentă in cartierul Business Bay, acest hotel oferă un bar, precum și o cadă cu hidromasaj și un centru spa. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la/la aeroport, room service și WiFi gratuit.

La hotel, toate camerele au birou. Fiecare cameră are aer condiționat și TV cu ecran plat, iar unele unități de la Holiday Inn Dubai Business Bay, an IHG Hotel au vedere la oraș. La cazare camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Micul dejun este disponibil in fiecare dimineață și include opțiuni tip bufet, continental și engleză/irlandez complet. La Holiday Inn Dubai Business Bay, un hotel IHG, veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria mediteraneană și internațională. De asemenea, pot fi solicitate opțiuni vegetariene, fără lactate și halal.

Dubai Mall este la 3,8 km de hotel, iar Burj Khalifa este la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 16 km de Holiday Inn Dubai Business Bay, an IHG Hotel.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Burj Al Arab

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 7439 /pers

Movenpick IBN Battuta

Dubai City, Emiratele Arabe Unite

de la 1059 /pers

First Central Hotel Suites

City Area, Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 899 /pers