Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descoperiti vibrantul Dubai si patrundeti in atmosfera traditionala arabeasca oferita de hotelul Moevenpick Ibn Battuta Gate 5*. Hotelul este o alegere buna atat pentru turistii veniti cu afaceri cat si pentru cei veniti in vacanta.
Facilitati camera

Hotelul dispune de 396 camere spatioase decorate in stil Marocan, cu influente asiatice, orientale si sud – europene. Toate camerele dispun de: aer conditionat, internet wireless, cada si dus separat, birou, king/twin bed, sitting area, LCD HD, facilitati pentru ceai si cafea, masa si fier de calcat, uscator de par, minibar, cablu TV, seif.

Localizare

Hotelul este localizat intr-o zona agitata a Dubaiului, la doar 30 minute de Aeroportul International Dubai si la 40 minute de aeroportul din Abu Dhabi. Acesta este la cativa pasi de Ibn Battuta Mall si la doar 5 minute de cele mai importante centre de afaceri ale orasului, respectiv 15 minute de plaja The Palm Jumeirah.

Facilitati hotel

Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate – Dubai se mandreste cu 8 restaurante (Al Bahou, Sicilia, Chor Bazaar, Olive Tree, Mistral, Shanghai Chic, Al Bahou Family Brunch, West 14th New York Prime ) si baruri (Moroc Lounge & Bar, Marina Beach Bar, Executive Lounge), sali de conferinta, piscina pe acoperis cu sezlonguri, un centru Spa, o sala de fitness.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Burj Al Arab

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 7459 /pers

First Central Hotel Suites

City Area, Dubai, Emiratele Arabe Unite

de la 849 /pers

Atlantis the Palm Jumeirah

Dubai& UAE Beach Hotels, Emiratele Arabe Unite

de la 2529 /pers