Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere : Hotelul a fost deschis in anul 1990 si renovat in anul 2014. Este construit pe o suprafata de 55000 mp si are 611 camere. 

Localizare :Hotelul este situat in orasul Konakli la aproximativ 110 km fata de aeroportul Antalya si la 12 km de orasul Alanya. 

Plaja:Hotelul are plaja proprie cu nisip si pietris. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja. 

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: TV, balcon, baie cu cabina de dus sau cada, telefon, minibar (reumplut zilnic cu apa), aer conditionat, seif (contra cost).

Facilitati hotel:Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant principal, 2 restaurante a la carte (italian si turcesc), 6 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, piscina pentru copii, aquapark cu 5 tobogane, amfiteatru, muzica live, program de animatie, camera de jocuri, sali de conferinta, sauna, baie turceasca, darts, teren de tenis, mini fotbal, voley, basket, centru fitness, tenis de masa, internet wi-fi in unele zone din hotel.

Servicii cu plata: bauturile servite in lobby bar (exceptie apa, cafea, ceai), fresh-uri din fructe, servicii de curatatorie, masaj, seif, internet cafe, SPA, biliard, nocturna si echipament pentru tenis. 

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: loc de joaca, piscina pentru copii, mini club, mini disco.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie;  accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o data pe sejur de minim 7 nopti; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 4* 

Pagina web: www.saphirhotels.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Facilitati camere

Cele 556 de camere sunt repartizate in cladirea principala si in vile spatioase, decorate cu gust si confortabile, dispun de baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat centralizat si aer conditionat split in vile, telefon, minibar, seif (contra cost), TV satelit, radio si balcon sau terasa.

Localizare

Hotelul Saphir este situat pe plaja, in Konakli, la 12 km distanta de Alanya si la 130 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel

Restaurant principal pentru bufet si baruri in cadrul complexului hotelier, cabinet medical, coafor, rent a car, baby sitting, magazine, internet (contra cost.), piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, aqua park, centru de fitness, baie turceasca, sauna, mese si teren de tenis, baschet, fotbal, volei, volei pe plaja, sporturile nautice care nu necesita carburanti, acestea sunt gratuite. Masajul, terenul de tenis in nocturna, centrul de infrumusetare, scufundari, biliardul si toate sporturile nautice care necesita carburanti sunt contra cost. In fiecarea seara in cadrul hotelului exista program de animatie. Pentru copii exista un loc de joaca, piscina, miniclub, babysitting (la cerere, contra cost).

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

8 % Early Booking
Q PREMIUM RESORT

Q PREMIUM RESORT

Alanya, Antalya, Turcia

de la 859.5 /pers

3 % Last Minute
Water Planet Hotel & Aquapark

Water Planet Hotel & Aquapark

Alanya, Antalya, Turcia

de la 981 /pers

Delphin Botanik Platinum

Alanya, Antalya, Turcia

de la 1290.5 /pers