Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Burasari Phuket Resort & Spa este o proprietate tropicală situată pe plaja Patong, la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Jungceylon. Complexul oferă WiFi gratuit, 2 piscine in aer liber și un restaurant.

Burasari Phuket Resort & Spa se află la 10 minute de mers pe jos de zona Bangla Road, renumită pentru viața de noapte. Complexul este la 40 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Phuket. Hotelul oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la cerere și la un cost suplimentar.

Burasari Phuket Resort & Spa pune la dispoziție camere cu aer condiționat și balcon sau terasă privată. Toate camerele au TV prin satelit și aparat de ceai/cafea. De asemenea, sunt disponibili papuci și articole de toaletă gratuite. Unele camere oferă acces direct la piscină. Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de langă piscină, admirand vegetația inconjurătoare. Spa by Burasari oferă masaje thailandeze tradiționale și tratamente de infrumusețare. De asemenea, hotelul pune la dispoziție un birou de turism și serviciu de inchirieri auto. Proprietatea acceptă carduri UnionPay.

Restaurantul Kantok servește preparate locale autentice și un mic dejun tip bufet zilnic. La restaurant se poate lua masa in aer liber, iar seara se oferă spectacole de dans. Barul Misty, barul de la piscină și barul Juice servesc băuturi răcoritoare.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

Holiday Inn Resort Phuket

Patong, Phuket, Thailanda

de la 1339 /pers

Andaman Beach Suites Hotel

Patong, Phuket, Thailanda

de la 1459 /pers

Baan Laimai Beach Resort

Patong, Phuket, Thailanda

de la 1639 /pers