Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 16.09.2024 -23.09.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
STUDIO SEA
All inclusive
Plecare din Sibiu / autocar Detalii
678 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 339 € de la 19.05.2024
  • 678 € de la 26.08.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : STUDIO SEA
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Sibiu / autocar
Detalii
678 €
Servicii incluse
  • - Transport autocar
  • - Cazare si masa conform ofertei
  • - Taxele de statiune
Servicii neincluse
  • - Asigurarea medicala/storno
  • - Alte taxe si cheltuieli personale

Descrierea hotelului



Hotelul Tiva del Mar este situat in zona Robinson, in imediata apropiere a orasului St. Vlas. Este situat pe prima linie, chiar langa plaja. Hotelul este situat acolo unde aerul de munte se intalneste cu briza marii. Intalnirea lor are ca rezultat o ionizare specifica a maselor de aer, care are un efect benefic dovedit in prevenirea si tratarea diverselor afectiuni pulmonare, astm, alergii si altele. Aerul de aici este saturat cu vapori de iod, oxigen si oligoelemente, care stimuleaza bariera imunitara a tractului respirator. Amplasarea hotelului - direct pe plaja - ofera oportunitatea unica pentru plimbari de dimineata cand saturatia aerului cu vapori de iod este cea mai mare (aproximativ 5-6 ore). In plus, mersul de-a lungul tarmului cu picioarele inmuiate pana la articulatiile genunchilor sunt utile pentru vene varicoase. Apa de mare contine o paleta bogata de diverse oligoelemente - iod, brom, zinc, fluor, cobalt, mangan si altele, o cantitate mare de oxigen si unii biostimulatori, care o fac o putere de vindecare indispensabila cunoscuta oamenilor de secole de-a randul. Baile de mare stimuleaza termoreglarea, activeaza circulatia sangelui si metabolismul, au un efect benefic asupra pielii, a sistemului respirator, a unor glande endocrine si a sistemului nervos autonom.
Cazare: Complexul hotelier este impartit in doua parti legate intre ele in subteran (legat cu lifturi si scari) si are 89 de spatii (6 dintre ele sunt adaptate pentru persoane cu dizabilitati). Prima parte: Blocul B, este construit in stanca si este situat chiar pe plaja de nisip (in B sunt situate garsoniere si apartamente) si al doilea bloc A (cu camere duble si apartamente, de asemenea restaurant, receptie, fitness, inot). piscina) se afla la nivelul hotelului vecin cu legatura cu drumul. Ambele unitati au o vedere exceptionala la mare si fiecare dintre ele are 5 etaje. Ultima renovare a fost facuta in 2023.
Cazare
DBL 2+1 BEST PRICE: Aprox 47 mp. Camerele duble sunt mobilate confortabil cu doua paturi de o persoana si o canapea extensibila, dotate cu aer conditionat centralizat, telefon, televizor, mini-frigider, covor si dispun de bai spatioase cu cabina de dus si uscator de par si terasa. Capacitate maxima de 2 adulti cu 1 copil sau 3 adulti.
DBL 2+1: Aprox 47 mp. Camerele duble sunt mobilate confortabil cu doua paturi de o persoana si o canapea extensibila, dotate cu aer conditionat centralizat, telefon, televizor, mini-frigider, covor si dispun de bai spatioase cu cabina de dus si uscator de par si terasa. Capacitate maxima de 2 adulti cu 1 copil sau 3 adulti.
STUDIO 2+1 SIDE SEA VIEW:  Aprox 56 mp.Studiourile ofera clientilor prospetimea brizei marii, privelistea de neuitat spre Old Nessebar si golful Sunny Beach, combinate cu garsonierele spatioase si confortabile dotate, care dispun de: 2 paturi de o persoana si o canapea extensibila, o chicineta cu cuptor cu microunde (fara ustensile), TV, telefon, aer conditionat, parchet, o baie spatioasa cu cabina de dus, uscator de par, avertizare incendiu. Toate studiourile au balcoane. Capacitate maxima de 2 adulti cu 1 copil sau 3 adulti.
1-BR APP 2+2 SIDE SEA VIEW: Aprox 75 mp. Fiecare dintre aceste apartamente are un dormitor cu doua paturi de o persoana, o canapea extensibila si un pat de tabara (daca este necesar), o bucatarie cu microunde (fara ustensile), televizor, telefon, aer conditionat, parchet, baie spatioasa cu dus, uscator de par, alarma incendiu. Spatiile din apartament sunt separate printr-o usa sau fara (dormitor separat optic). Capacitate maxima 3 adulti si 1 copil si 4 adulti.
2-BR APP 3+3/4+2: Aprox 90 mp. Apartamentele cu doua dormitoare sunt compuse din doua dormitoare cu doua paturi de o persoana fiecare, un living spatios cu o canapea extensibila si un pat extensibil, o chicineta cu cuptor cu microunde (fara ustensile), parchet, o baie cu cabina de dus si uscator de par. si o terasa si ofera vedere la marea frumusete a marii, un televizor, un telefon si un aer conditionat. Dormitoarele si camera de zi sunt separate prin usi. Capacitate maxima de 5 adulti cu 1 copil sau 6 adulti.Toate unitatile au balcon mobilat, aer conditionat, SAT TV, Wi-Fi, frigider, telefon, dulap, masa si toaleta, baie cu dus (sau cada in unele unitati), uscator de par si prosoape.
Copii: Patut (gratuit), scaune inalte in restaurante, sectiune copii in piscina cu tobogane cu apa, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, animatie, jocuri electronice (contra cost).
Sport si divertisment
Gratuit
: Piscina exterioara, sezlonguri si umbrele de soare in complex (in jurul piscinei si pe terasa de langa plaja), animatie, cinema, fitness, gimnastica acvatica, tenis de masa, Wi-Fi, Jacuzzi.
Cu plata: seif, zona de infrumusetare, masaj, sauna, hamam, biliard, curatatorie chimica. Sezlonguri si umbrele de soare pe plaja.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - gratuita, parcare pazita disponibila.

ALL INCLUSIVE

Programul all inclusive incepe cu pranzul la data sosirii si se termina cu micul dejun la data plecarii.
*Oaspetii care pierd masa de pranz in ziua sosirii nu vor fi compensati cu pranzul din ziua plecarii.
Ora de check-in: dupa ora 14:00.
Ora de check-out: pana la ora 11:00.

*Restaurantul principal

7:30 - 10:00 - Mic dejun - Bufet deschis cu bufet spectacol /la minute/ + bauturi
12:30 - 14:30 - Pranz - Bufet deschis + bauturi.
19:00 - 21:30 - Cina - Bufet deschis cu bufet spectacol /a la minute/ + bauturi
*Lobby bar
10:30 - 23:00 - Bauturi alcoolice si racoritoare locale, bere, bauturi calde, cocktail-uri.
10:30 - 11:30 / 16:00 - 17:00 - Mic dejun tarziu - Gustari, Sandvisuri, pizza, dulciuri, fructe (de la 15.06. pana la 05.09.)
*Beach Snack bar 10:30 - 18:30 / 13:00 - 15:30 - Gustari, sandvisuri, pizza, cocktail-uri alcoolice, bauturi racoritoare, bere, inghetata si fructe. Doner (din 4.07 pana in 21.08)
*Pool bar
Barul este afara si functioneaza din 15 iunie pana pe 5 septembrie./ 10:30 - 18:30 - cocktailuri alcoolice, bauturi racoritoare, inghetata si gustari

Alte facilitati si servicii incluse in AI Concept
Parcare gratuita, sala de sport, piscina, jacuzzi, loc de joaca, cinema, sezlonguri si umbrele in complex, prosoape de piscina/plaja /se solicita depozit/, tenis de masa, internet wireless in tot hotelul, serviciu de trezire, patut.
Animatie pentru copii si adulti - zilnic si seara 6 zile pe saptamana, in perioada 15 iunie - 5 septembrie.

Servicii contra cost - nu sunt incluse in AI:

*Bar pe plaja si BBQ 10:00 - 23:00 - Bauturi alcoolice, non-alcoolice si cocktail-uri, bere, peste proaspat si fructe de mare, diferite tipuri de carne la gratar, salate proaspete, sushi, pizza, sandvisuri si burgeri cu cartofi prajiti.
Barul este afara si functioneaza in perioada 15 iunie - 5 septembrie.

Alte facilitati si servicii
Seif, inchirieri auto, taxe de telefon si fax, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, masaj, sauna, servicii medicale si medicale, biliard si jocuri electronice, piata si magazin, zona de frumusete.

Hotelul NU ofera umbrele si sezlonguri pe plaja gratuit,se platesc concesionarului de pe plaja.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

16 % Early Booking
Zornitza Sands

Zornitza Sands

St Vlas, Bulgaria

de la 691.5 /pers

Marina View Fort Beach Aparthotel

Sveti Vlas, Bulgaria

de la 349.5 /pers

Prestige Fort Beach Aparthotel

Sveti Vlas, Bulgaria

de la 430.5 /pers