Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul White Rock Castle Suite Hotel & Wellness Club este situat la doar 5 minute de mers pe jos de Grădina Botanică UNESCO și de Palatul Reginei României, iar plaja se află la doar 2 kilometri distanță. Acest hotel oferă apartamente confortabile și este unic pe coasta bulgară, combinând facilități moderne cu un decor elegant.
Facilități camere

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, seif, TV LCD cu cablu, acces la internet, mini frigider, fierbator electric baie cu duș, uscător de păr și balcon.

Facilități hotel

Hotelul oferă recepție deschisă 24 de ore, parcare interioară și exterioară (cu locuri limitate), acces la internet Wi-Fi în întregul hotel, restaurant principal, bar zilnic, bar la piscină (sezonier), restaurant à la carte Garden Hill (sezonier), cameră de service, cameră și colț pentru copii, sală de conferințe, cameră de bagaje, servicii de spălătorie și călcat, piscină exterioară cu secțiune pentru copii (sezonier), umbrele și șezlonguri la piscină, centru SPA cu saună, baie de aburi, duș de aventură, zonă de relaxare, jacuzzi și sală de fitness profesională.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Helios

Balchik, Bulgaria

de la 124 /pers

ANTIK HOTEL

Balchik, Bulgaria

de la 173.5 /pers

REGINA MARIA SPA

Balchik, Bulgaria

de la 163.5 /pers